fbpx

Eindejaarshealing

30,00

Sluit het jaar 2021 af met de diepwerkende Eindejaarshealing waardoor jij 2022 kan beginnen als de best mogelijke versie van jouzelf!

Beschrijving

Doorbreek met de Eindejaarshealing met gemak beperkende patronen 

Maak het jezelf stukken makkelijker, neem deel aan de Eindejaarshealing en doorbreek zelfs moeiteloos diepliggende en hardnekkige blokkades! Kijk dat is nou het mooie van de gave van Marleen te Vaanholt als mega krachtige en liefdevolle Healer. Zij kan jou met een Eindejaarshealing helpen jouw eigen weg van groei met meer gemak en beter resultaat mogelijk te maken en jou daarin zo optimaal mogelijk ondersteunen.

En juist nu is dat extra belangrijk. Het jaar 2021 is een afrondingsjaar. Hoe meer jij aan jezelf hebt gewerkt en hoe meer stappen jij maakt, hoe meer jij bent voorbereid op de nieuwe energieën en mogelijkheden die vanaf 2022 voor de mensheid beschikbaar komen. Jij kan dan die kansen beter tot je nemen en gaat minder moeite hebben om je aan die nieuwe energieën aan te passen.

Healing met eigen intenties

Het verschil met haar andere Healingen is, dat jij in deze afstandshealing zelf al jouw punten, jouw intenties, kan aandragen en Marleen gaat ermee aan de slag. Je kan daardoor sneller herstellen, je makkelijk aanpassen en ook jouw delen delegeren aan de cirkel waardoor het voor jou minder zwaar wordt dan het nu is.

En doordat alle deelnemers voor de Eindejaarshealing hun eigen ‘agenda’-punten en intenties aandragen, zitten daar ook vaak ook onderwerpen bij waar jij nu niet zo mee bezig bent, maar waar wel degelijk ook voor jou ruimte voor verbetering mogelijk is. En daar profiteer jij ook van.

De Eindejaarshealing maakt namelijk geen onderscheid tussen wie wat heeft gevraagd. Als een onderwerp voor jou van toepassing is en jij bent er aan toe om op dat punt een transformatie aan te gaan, dan zet de healing die transformatie voor jou alvast in gang of rond hem op een beter wijze voor jou af dan jij in je eentje had kunnen doen.

Je haalt er dus altijd meer uit, dan waar jij zelf bewust om had gevaagd. En doordat ook deze healing op zo diep mogelijke niveaus aan de slag gaat, zal je merken dat jij na de Eindejaarshealing ‘als vanzelf ’je anders gedraagt, spreekt of handelt op die terreinen waar de healing jouw transformatieproces helemaal heeft kunnen doorlopen en daardoor ook voor doorbraken heeft gezorgd.

Voor wie?

Ben jij eraan toe om je te laten steunen en ondersteunen en wil jij dolgraag een deel van jouw last aan de Eindejaarshealing overdragen, meld je dan en maak nog dit jaar verder schoon schip. Marleen te Vaanholt staat met liefde, kracht en passie voor jou klaar op donderdag 30 december 2021, om 11 uur. En het mooie is, dat jij zelf ondertussen allerlei andere zaken kan doen, omdat de healing op afstand plaatsvindt en automatisch wordt gedoseerd als jij op dat moment iets doet wat veel aandacht van jou vraagt.

Je kan de Eindejaarshealing combineren met andere activiteiten

Doordat de Eindejaarshealing werkt op afstand, kan deze healing sowieso gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen, etc. Dat is nu het mooie. Jij kan met gemak werken aan jezelf en tegelijkertijd jouw tijd inzetten voor andere zaken die jou na aan het hart liggen.

Videoverslag

Na de Eindejaarshealing volgt er een videoverslag. Daarin vertelt Marleen te Vaanholt wat er gebeurd. Ze bespreekt daarin wat er gebeurde en geeft vaak tips om tot een beter resultaat te komen.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de healing als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan voor de Eindejaarshealing en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.

N.B. Geef bij het bestellen in het veld opmerkingen jouw hulpvraag, intenties en klachten door. Of mail het later in antwoord op jouw deelnamebevestiging. Zolang het maar voor de healing binnen is! Dan ga ik met al die punten tijdens de healing aan de slag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eindejaarshealing” te beoordelen