fbpx

Maak gebruik van de Emotie Blokkade Healing om vastzittende emoties op te sporen en te transformeren, zodat jij je vitaler, gelukkiger en vrijer kan voelen.

In de Emotie Blokkade Healing maakt Marleen te Vaanholt gebruik van verschillende healingtechnieken om:

  • jouw eigen vastzittende emoties,
  • de via generaties overgedragen vastzittende emoties en
  • de via andere levens overgedragen vastzittende emoties

op te sporen en te transformeren.

Ieder mens heeft tientallen van dergelijke blokkades en ze gaan niet vanzelf weg. Je moet er stuk voor stuk mee aan de slag.

Helaas draagt dit soort emoties in veel gevallen bij aan allerlei mentale en fysieke klachten en jouw emotionele staat van zijn. Daardoor kan het opruimen van deze blokkades veel verschil maken en in tot 40% van de situaties levensveranderend zijn. Door ze in de Emotie Blokkade Healing op te sporen, te erkennen en ze te transformeren, kunnen jouw cellen op die plekken zich herstellen naar hun eigenlijke functie en ga jij het verschil ontdekken.

De Emotie Blokkade Healing kan door Marleen op afstand worden uitgevoerd. Dat doet zij in stappen. Eerst vraagt ze aan jouw lichaam waar de blokkades zitten en of het in jouw belang is om ze op te ruimen. Daarna vraagt ze iedere blokkade uit en wordt er een tijdspad gemaakt waarin de Emotie Blokkade Healing mag worden uitgevoerd. Gedurende het gehele proces wordt jij per mail op de hoogte gehouden, zodat jij weet wat er speelt en jij veranderingen kan plaatsen.

Wil jij graag de Emotie Blokkade Healing ontvangen? Reserveer dan nu jouw plek.

Emotie Blokkade Healing

Privé healing op afstand om vastzittende emoties op te sporen en te transformeren

Vanaf 37,50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Emotie Blokkade Healing”

Healingen vinden op afstand plaats. Groepshealingen op de datum van het event. Individuele healingen worden in overleg ingepland. Kijk voor meer informatie in die beschrijving.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen