fbpx

Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket

73,95

Grijp je kans en maak gebruik van de Individuele Energie Transformatie Scan Pluspakket en vergemakkelijk en versnel niet alleen jouw eigen persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, maar heb er ook meer grip op!

Beschrijving

Heb met het Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket grip op jouw transformatieproces!

Met het Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket ontvang jij bij die bijzondere, unieke en zeer kracht Energie Blokkade Transformatie Scan ook direct de online training Blokkades herkennen en helen. Hiermee heb jij direct het middel in handen dat jij grip gaat geven op alle processen die dankzij de Energie Blokkade Transformatie Scan zullen gaan vrijkomen. Die training bevat namelijk DE meest essentiële informatie, video’s, tools, afstemscripts en vision board waardoor jij controle en (be)grip krijgt over jouw persoonlijke transformaties.

Creëer meer vrijheid met de Individuele Energie Transformatie Scan

De eerste stap in het Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket is, dat jij die zeer bijzondere, meestal eenmalige Energie Blokkade Transformatie Scan gaat ontvangen. Marleen te Vaanholt doet dit, zonder dat daarvoor een afspraak nodig is, op afstand.

De scan spoort energie blokkades op en transformeert ze meteen. Het gaat hier om bijvoorbeeld energie blokkades die:

 • jou in de weg zitten om met meer gemak grenzen te stellen,
 • jou weerhouden op te komen voor jezelf,
 • je belemmeren om meer jouw eigenwaarde te zien,
 • je weerhouden om je eigen blokkades (in) te zien,
 • jou vast laten zitten in het blijven vasthouden of vastklampen aan bepaalde mensen, situaties en/of voorwaarden,
 • ervoor zorgen dat jij jezelf blijft wegcijferen of blijft klein houden.
 • verbonden zijn aan heftige situaties en trauma’s in dit leven of een vorig leven.
 • verbonden zijn met ziektes.

Zodra Marleen zich openstelt en zich op jou afstemt, kan de Energie Blokkade Transformatie Scan beginnen. Eerst wordt jij energetische geaard en in een veilige ruimte gezet. Daarna ontvang jij in meerdere rondes verschillende energetische scans van je kruin naar je tenen. Gedurende die rondes wordt gebruik gemaakt van verschillende soort geur, kleur of licht om jouw blokkades te transformeren.

In totaal duurt de Energie Blokkade Transformatie Scan zo’n 10 minuten. Daarna maakt Marleen een verslag van wat zij heeft gedaan en ervaren. Zo zie jij precies terug waar in jouw lichaam energie blokkades zaten. Daarnaast kan jij de veranderingen die je gaat bemerken ook beter terugkoppelen naar de plaatsen waar fysiek en emotioneel transformaties hebben plaatsgevonden..

Wat is het resultaat van een Energie Blokkade Transformatie Scan?

Deze Energie Blokkade Transformatie Scan is tijdens een wereldketenhealing in juli 2018 doorgegeven aan Marleen te Vaanholt. Direct daarna hebben al tientallen mensen de scan mogen ontvangen. De ervaring leert dat bij al deze mensen de volgende aspecten worden waargenomen:

 • Ze kunnen met meer gemak situaties (nu wel) loslaten.
 • Ze kiezen met meer gemak sneller en vaker voor zichzelf.
 • De eigenwaarde neemt toe.
 • Het zelfvertrouwen neem toe.
 • Er ontstaat in het algemeen een gezondere, diepere kijk op wat waarde is en wat belangrijk is.
 • Ze zien meer en betere opties en keuzemogelijkheden dan voorheen.
 • Ze herkennen sneller blinde vlekken. Zowel bij zichzelf als de ander.
 • Ze weten de eigen blinde vlekken sneller te transformeren of kiezen sneller voor de juiste hulpmiddelen daarin.
 • Het tempo van groei maakt een enorme versnelling door.
 • In veel meer situaties staan ze er niet meer alleen voor, maar is er ineens hulp die naadloos aansluit bij de behoeften.
 • Ze worden minder krampachtig en controlerend in hun zijn.
 • Ze ervaren meer ruimte.
 • De afhankelijkheid van anderen en afhankelijkheid van de goedkeuring of bevestiging van anderen neemt sterk af.
 • Het groeiproces versnelt enorm en gaat nog meer de diepte in.

Kortom, het zet een diep proces in gang waardoor jij zelf meer wordt bekrachtigd in je Ware Zijn. Daarnaast komt ook jouw leven in een positieve stroomversnelling en ga je met meer daadkracht, rust, vertrouwen, passie, liefde en compassie de dagen door.

Die stroomversnelling betekent dus, dat jij contrastmomenten en punten gaat tegenkomen waar jij de kans krijg om aan jezelf kan gaan werken. Zorg dat jij ook daarvoor gebruik kan maken van handige hulpmiddelen die jou er snel en effectief door heen kunnen leiden. In het Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket krijg je daarom ook de training Blokkades herkennen en helen er bij. Deze training bestaat uit een ebook met praktische informatie, tools, tips en links naar video’s die jij ter ondersteuning nodig hebt.

Daarnaast is het een aanrader om ook regelmatig mee te (blijven) doen aan Marleen’s thema healingen. Onze ontwikkeling is en doorgaand proces en die healingen helpen jou om met zo min mogelijk inzet van jouw kant zo optimaal mogelijk te gaan groeien.

Hoe kan jij een Energie Blokkade Transformatie Scan Pluspakket aanvragen?

Zodra je het Energie Blokkade Transformatie Scan Pluspakket hier besteld en betaald hebt, ontvang jij meteen in een aparte mail de toegangslink voor de training Blokkades herkennen en helen. Je kan daar direct mee aan de slag. Daarnaast wordt jouw Energie Blokkade Transformatie Scan ingepland. Je krijgt hiervan alleen bericht als Marleen te Vaanholt voelt, dat jij voor die scan rustig stil moet zetten. Echter in de meeste gevallen kan ze die scan gewoon zonder afspraak met jou op afstand uitvoeren.

De wachttijd is op dit moment tussen de 1-3 weken. Na de scan ontvang jij per mail haar verslag. Zorg ervoor, dat jij daarom ook je spambox in de gaten houdt, want helaas is het zo, dat soms daar alsnog mails belanden van goedgekeurde mailadressen.

Dus ga jij ook voor versnelling en meer groei met minder moeite?

Vraag dan vandaag nog jouw Energie Blokkade Transformatie Scan Pluspakket aan en duik in jouw versnelde groei! En als beloning voor jouw inzicht dat jij Energie Blokkade Transformatie Scan gaat combineren met de training Blokkades herkennen en helen krijg jij voor dit pakket een speciale prijs. Jij betaalt dan geen € 73,95, maar slechts € 69,95!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energie Blokkade Transformatie Scan – Pluspakket” te beoordelen

Andere suggesties…