fbpx

Hart Chakra Healing (8 dec 2022)

33,00

Om te werken aan blokkades die voortkomen uit het collectieve of familiekarma houdt Marleen te Vaanholt een serie healingen die per chakra en de daaraan gekoppelde thema’s jou gaat helpen de huidige hoge en intensieve energieën van de Nieuwe Tijd zodanig in te zetten, dat jij oude pijnen en blokkades kan helen en transformeren. Op 8 december 2022 gaan we aan de slag met de Hart Chakra Healing.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Hart Chakra Healing (8 dec 2022)  × 1 33,00
Subtotaal 33,00
Totaal 33,00 (inclusief 5,73 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Met de Hart Chakra Healing ga je met de hulp van Aartsengel Raphael werken aan de connectie met je Hart en jouw Bron van Onuitputtelijke Liefde. De hogere, intense frequenties van deze Nieuw Tijd kunnen de intelligentie van jouw hart verder vergroten, waardoor jij nog krachtiger kan manifesteren. Ook kan jij bij de juiste integratie liefde gaan ervaren op wijzen die nog meer veelomvattend zijn dan jij je nu kan voorstellen

Deze Hart Chakra Healing is voor jou als jij:

💠 meer grip wil gaan ervaren op het leven;

💠 meer wil kunnen gaan vertrouwen op wat je hart je ingeeft;

💠 rondloopt met wrok, boosheid en verdriet en die pijn wil helen en  verzachten;

💠 vaak gekwetst bent en geschaad bent in je vertrouwen in (bepaalde) mensen;

💠 meer liefde wil ervaren en wil kunnen geven;

💠 zoekt naar meer verbinding en jij je ergens thuis wil voelen.

De achterliggende blokkades worden tijdens de Hart Chakra Healing zo veel en zo ver als mogelijk getransformeerd als jij op dat moment aankan. Daarna kan jij met hulp van het Afstemscript Onvoorwaardelijke Liefde en de Hart Chakra Meditatie zelfstandig verder werken aan de punten die verbonden zijn met deze chakra.

Datum healing: 8 december 2022

Andere suggesties…