fbpx

Healing Blokkades Gezondheid ( 8 sept 2022)

25,00

Wil jij graag werken aan die blokkades die jou belemmeren in jouw vitaliteit en emotionele, mentale en fysieke gezondheid? Doe dan op 8 september 2022 mee aan de Healing Blokkades Gezondheid.

Beschrijving

Ga door de Healing voorbij jouw beperkingen

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij die blokkades die nu het meest in de weg staan op weg naar meer vitaliteit en een betere emotionele, mentale en fysieke gezondheid? Doe dan mee aan de Healing Blokkades Gezondheid van donderdag 8 september 2022 om 11 uur. Ik, Marleen te Vaanholt,  zal dan in die healing op afstand op zeer diepe niveaus aanpassingen gaan doen, waardoor jij zelf daarna minder nog bewust hoeft te gaan doen en toch gaat merken, dat jij gestaag en voorspelbaar vooruit bent gegaan.

Voor wie is deze Healing Blokkades Gezondheid?

Mijn healingen zijn zeer heel krachtig, diep werkend en helend en tegelijkertijd toch ook heel liefdevol en zacht. De Healing Blokkades Gezondheid is bij uitstek geschikt voor jou als jij:

  • ervaart, dat jouw vitaliteit minder is, dan jij graag wil;
  • van jezelf weet, dat jij jouw emoties vele meer de ruimte geeft, dan eigenlijk nodig is. Je bent immers niet je emoties. ze behoren alleen een signaalfunctie en verwerkingsfunctie te hebben en je niet te overheersen;
  • mentaal niet lekker in je fel zit;
  • last hebt van een burn-out, overspannen of gespannen en gestrest voelt;
  • een psychosomatische aandoening hebt en graag wil werken aan verbetering van jouw algehele situatie; en/of
  • een ziekte of chronische ziekte hebt en ondanks die ziekte toch het beste uit jezelf en je leven wil halen.

Doordat deze healing op afstand in de energie op zeer diepe lagen werkt, kan deze healing gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen ,medische afspraken, etc.

Videoverslag

Na de healing volgt er een videoverslag. Daarin hoor je van mij, Marleen te Vaanholt, wat ik tijdens de Healing Blokkades Gezondheid heb gedaan en heb ervaren. Dit verslag bevat vaak ook extra tips en instructies. Het maakt daardoor onderdeel uit van jouw healing en het wordt te zeerste aangeraden dat jij ook echt de tijd neemt om dat videoverslag te gaan bekijken.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de healing als bonus een 20% kortingcode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan voor de Healing Blokkades Gezondheid en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt. Met als resultaat een fijner en gelukkiger leven waarin jij steeds meer tot je recht komt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Blokkades Gezondheid ( 8 sept 2022)” te beoordelen

Andere suggesties…