fbpx

Healing Opheffen Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed (13 okt 2022)

25,00

Doe op donderdag 13 oktober 2022 om 11 uur mee aan de Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed. Ga daarin samen met Marleen te Vaanholt aan de slag met die energetische blokkades waardoor jij zelf je grootste obstakel bent.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Healing Opheffen Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed (13 okt 2022)  × 1 25,00
Subtotaal 25,00
Totaal 25,00 (inclusief 4,34 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Delegeer jouw transformatiewerk en vergroot jouw doorzettingsvermogen

Maak net als duizenden anderen gebruik van de kracht en eenvoud van het afstandshealingwerk van Marleen te Vaanholt . Delegeer tot maar liefst 80% van jouw transformatiewerk aan haar en de Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed waar jij NU aan toe bent. Samen helpen ze jou:

✔ om jouw veerkracht en doorzettingsvermogen te vergroten,

✔ de moed, kracht en wijsheid te (blijven) vinden om jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw doelen met meer gemak te gaan realiseren,

✔.die zelfsabotage processen die jou NU het meest in de weg staan te verminderen en indien mogelijk op te ruimen in de onderliggende Bron,

✔ om weer in de actie te komen en die acties niet langer uit te stellen.

En dat alles terwijl ten tijde van de afstandshealing jij jouw eigen gang gaat. Jij kan werken, shoppen, het huishouden doen of heerlijk iets leuks gaan doen, terwijl er op diepere lagen van jouw zijn toch intensief aan jou en jouw blokkades wordt gewerkt.

Behaal met gemak resultaat

Het deel wat jij na de Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed nog zelf moet doen wordt lichter en de volgende stappen worden zichtbaar. Je zal na de healing bemerken, dat jij:

✔ sneller herstelt van tegenslagen,

✔ meer mogelijkheden gaat zien om verder te komen,

✔ meer steun en synchroniciteiten gaat ervaren op weg naar realisatie van jouw doelen en verlangens,

✔ soms na nog wat aarzeling, wèl het doorzettingsvermogen en de moed hebt om door te pakken, en

✔ je met meer gemak in de actie komt.

Videoverslag

Na afloop van de Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed krijg je per mail een videoverslag. Dit is of dezelfde dag of de dag erna, afhankelijk van hoelang de healing aan het werk wil gaan.

Afstandshealing kan gecombineerd worden met andere afspraken

De Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed van Marleen te Vaanholt werkt aanvullend op andere behandelingen en kan gecombineerd worden met andere afspraken. Het maakt dus niet uit of je op de dag van de healing al iets anders hebt staan, meedoen kan altijd. Het Universum weet precies wat jij wel of niet op dat moment aankan en doseert de healing dan voor jou.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Aanmelden

Dus meld je vandaag aan en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt. Je kan je voor deze Healing Opheffing Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed aanmelden tot donderdag 10 februari 2022 om 11 uur door deze healing als bestelling te plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Opheffen Blokkades Doorzettingsvermogen en Moed (13 okt 2022)” te beoordelen