fbpx

Healing Engelenpoortdag

30,00

Op 11 november 2021 is er een speciale poortdag waardoor Engelen nog sterker dan anders ons mensen kunnen helpen. Om jouw eigen blokkades voor hun hulp op te ruimen is er om 11 uur een speciale, eenmalige Healing Engelenpoortdag.

Beschrijving

Na ruim een jaar is er weer een UNIEKE kans. Op 11-11 om 11 uur opent er een speciale poort waardoor jouw engelen en je dierbare overledenen de kans krijgen om ons op aarde te helpen op een wijze en met een kracht die ze normaal niet zo maar mogen inzetten.

Normaal vragen de engelen altijd van ons, dat we dag in, dag uit om hun hulp vragen. Anders mogen ze ons niet bijstaan.

Echter vele engelen hebben kwaliteiten die nu vaak onbenut blijven, omdat die niet tot hun hoofdtaak behoren en dan daarvoor andere engelen worden ingeschakeld. Echter op 11 november 2021 mogen ALLE engelen, waaronder ook aartsengelen en jouw overleden dierbaren, intensiever samenwerken ALS jij je er maar voor open stelt. Hoe meer jij jouw dieperliggende blokkades rondom oude pijnen en vertrouwen naar boven weet weg te ruimen, hoe meer effect jij die dag kan gaan bereiken. En daar kan de de Healing Engelenpoortdag jou bij helpen.

Healing kan in combinatie met andere afspraken

Doordat Healing Engelenpoortdag op afstand werkt, kan deze healing sowieso gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen ,etc. Geen tijd, is dus geen reden om NIET mee te doen.

Videoverslag

Na de Healing Engelenpoortdag volgt er een videoverslag die jou aangeeft waar jij in de twee weken na de healing nog aan mag gaan werken en wat jij mag gaan ervaren.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de Healing Engelenpoortdag als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.