fbpx

Healing Flow en Overvloed

30,00

Doe op donderdag 28 oktober 2021 mee aan de Healing Flow en Overvloed onder leiding van Marleen te Vaanholt en vergroot met gemak jouw flow en overvloed.

Artikelnummer: CH20211028 Categorie:

Beschrijving

💠 Verlang jij naar meer flow?

💠 Ervaar jij minder overvloed dan jij graag zou willen?

💠 Zou jij graag (nog) beter willen intappen op jouw eigen, unieke stroom van flow en overvloed?

Doe dan op donderdag 28 oktober 2021, om 11 uur mee aan de Healing Flow en Overvloed. Daarin ga jij met gemak werken aan jouw diepliggende blokkades, belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties.

Hoe?

Door je over te geven aan de Marleen te Vaanholt en de healing en door ondertussen zelf lekker je eigen ding te doen. Je hoeft dus iet op die tijd speciaal ervoor te gaan zitten of iets te kijken. Nee hoor, jij geeft via jouw opgave toestemming om in de energie aan jou te laten werken en te ontvangen waar jij aan toe bent. Hierdoor ontvang jij en iedere andere deelnemer maatwerk, ook al is dit een groepshealing.

De healingen van Marleen te Vaanholt zijn namelijk altijd zodanig, dat alleen die zaken worden opgepakt die jij echt aankan en waar jij op dat moment echt klaar voor bent. de healing checkt namelijk per persoon waar een ieder staat en gaat ook aan de slag met die zaken waar jij nog niet eens bewust mee bezig was, of waarvan jij dacht, ik kom hier nog niet uit. Echter door jouw krachten te bundelen met Marleen te Vaanholt en deze liefdevolle Healing Flow en Overvloed kan jij grotere sprongen maken dan wanneer jij alles zelf zou gaan doen.

Dus, als jij er aan toe bent om jouw flow en overvloed te vergoten, doe dan op donderdag 28 oktober 2021 mee aan de Healing Flow en Overvloed en laat je meevoeren in de versnelling van jouw levensstroom!

Als je meedoet, dan delegeer op DIT PUNT jij tot 80% van jouw transformatiewerk dat NU mogelijk is aan de healing en hoef jij alleen die overige 20% nog zelf te doen.
En doordat ik werk in de energie en op afstand, kan jij om 11 uur gewoon jouw ding doen, terwijl ik en de healing voor jou aan de slag gaan. 
Andere afspraken staan dus niet in de weg van deelname!
Dus geef jezelf de kans en laat je optimaal ondersteunen!

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de healing als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.