fbpx

Ken je dat? Je hebt bepaalde verlangens en doelen, maar toch behaal je ze maar niet. Je saboteert jezelf en stelt acties uit of doet ze half. Of betrapt jezelf op gedachten waarin jij jezelf een verhaal vertelt, dat jouw doelen verlangens niet ondersteunen. Je zegt bijvoorbeeld tegen jezelf: ‘Ja, maar voor mij werkt dat niet zo.’ Of je betrapt je erop, dat je bij het overdenken in je hoofd je allerlei obstakels of problemen bedenkt, terwijl er in je realiteit eigenlijk geen wolkje aan de lucht is.

Het vervelende is nu alleen, dat juist doordat je dit doet, jij je doelen en verlangens niet materialiseert op wijzen die eigenlijk wèl voor jou mogelijk zijn. Je houdt je eigen succes, geluk en overvloed van je af, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is.

Dus wat werkt dan wel? Hoe doorbreek je die vicieuze cirkel en kom je wèl stappen verder?

Nou, door aan jezelf te werken op wijzen die jou diepgaand helpen blokkades te doorbreken. Dat kan je dag in dag uit doen met de methodes die in de training Snel en Effectief Helen van Emotionele blokkades staan.

Een van de methoden die daarin worden besproken is healingen. Die benut je om je obstakel vanuit een andere invalshoek aan te pakken op een wijze die jouw bewustzijn en ego omzeilt. Je komt daardoor minder weerstand tegen en kan met meer gemak in één keer meerdere blokkades in de Bron aanpakken. Immers jouw blokkade is een slechts een spiegel, een reflectie, van een energie die jij al langere tijd met je meedraagt. Dat kan terug gaan tot enkele jaren of je kindertijd, maar ook naar de conceptie, andere generaties of andere levens. Veel mensen komen zelf maar moeilijk bij die perioden of zien door hun beperkende filters maar en enkel aspect van het bronprobleem, maar als je een blokkade wil doorbreken, dan heb je juist een middel nodig die haarfijn de vinger weet te leggen op de juiste zere plekken. En dat kan je bereiken met mijn healingen.

In de Healing Gaan voor de Beste Mogelijkheden ga je aan de slag met die blokkades die jou op dit moment jou beperken en waar jij op dit moment aan toe bent om op te ruimen. Mijn healingen sporen jouw Bron op en transformeren ze op de wijze die jij NU aankan. De een komt daardoor tienstallens tappen verder en de ander maakt daardoor een kwantumsprong. Dat hangt helemaal ervan af hoe jij denkt over jouw persoonlijke groei en jouw mogelijkheden.

Maar ongeacht hoe groot jouw stappen ook mogen zijn, je gaat na de Healing Gaan voor de Beste Mogelijkheden als vanzelf verschil maken in hoe jij in bepaalde situaties, denkt, spreekt en handelt. Want door de diepte van het niveau van transformatie verandert automatisch jouw manier van denken, spreken en doen met je mee. Dart is waarom ik altijd zelf ook zo graag meedoe aan mijn eigen healingen. Het heeft mijn persoonlijke groei geoptimaliseerd en ik ben daardoor een heel ander mens geworden.

Of beter gezegd, ik ben steeds meer mijn Ware Zelf geworden. Ik heb laag na laag van beperkingen, trauma’s en (familie)karma losgelaten en kreeg steeds meer vertrouwen, zelfvertrouwen, rust, passie, liefde, voldoening en geluk.

En dat is maar goed ook, want dat is voor de meesten van ons voor dit leven ons doel. Oude pijnen, belemmerende verhalen en (familie)karma op transformeren van pijn, drama en ziekten naar leven in overvloed, geluk, zelfliefde, zelfvertrouwen, vertrouwen, dankbaarheid, vitaliteit en overvloed.

We hebben daarvoor eerst jaren gehad die ons bewust maakten van onze persoonlijke pijnen en verhalen en kansen gaven om die aan te pakken. Nu zitten we in een fase waarin vooral via collectieve gebeurtenissen we worden uitgedaagd om de overtijgende obstakels aan te pakken, te beginnen bij onszelf. Door te investeren in jouw eigen persoonlijke groei en te gaan voor de beste mogelijkheden voor jou en jouw leven, help je het collectieve geheel op te tillen naar een niveau waarin mogelijkheden gaan ontstaan die het beste zijn voor ons allemaal. Niet alleen de mens, maar ook de natuur en Moeder Aarde.

Dus neem jouw verantwoordelijkheid voor jouw persoonlijke groei nog serieuzer. Je doet het niet alleen voor jezelf, maar voor zeker ook voor het grotere geheel. Hoe meer jij in jouw kracht komt te staan, hoe hoger de energie van jouw realiteit wordt. Immers we creëren allemaal met ons zijn, met onze gedachten, woorden en actief een eigen realiteit. Dus waarom zou je dan niet met de hulp van de Healing Gaan voor de Beste Mogelijkheden gaan voor jouw best mogelijke realiteit?

Meld je vandaag nog aan voor de Healing Gaan voor de Beste Mogelijkheden, delegeer op dinsdag 23 mei 2023 om 11 uur een deel van jouw transformatiewerk aan deze diepgaande healing en maak jezelf en jouw lever weer meerdere stappen, mooier, beter, fijner, rijker, vitaler en liefdevoller.

Deze healing gaat op afstand, terwijl jij werkt, shopt of lekker in de tuin zit. Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen en aan te melden. Na de healing volgt er een verslag, waardoor jij precies weet wat er in de healing is gebeurd. 

Datum healing: Dinsdag 23 mei 2023 om 11 uur

 

Healing Gaan voor de Beste Mogelijkheden

Doorbreek de zelfsabotage en belemmerende verhalen en ga voor die beste mogelijkheden waar jij NU aan toe bent

22,00

Healingen vinden op afstand plaats. Groepshealingen op de datum van het event. Individuele healingen worden in overleg ingepland. Kijk voor meer informatie in die beschrijving.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Wacht even!


krijf direct 10% korting