fbpx
Aanbieding!

Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde (12 weken programma)

97,00 48,50

Doe vanaf dinsdag 6 april – 22 juni op afstand mee in de tiende groep mee aan het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde. Iedere dinsdag om 20 uur gaan we ieder op haar of zijn eigen rustige plek gelijktijdig de meditatie doen. Samen we versterken we elkaar. Verder zal Marleen te Vaanholt per week een speciale healingcirkel opbouwen waardoor de kracht van de meditatie nog verder wordt versterkt.

Beschrijving

Maak in 12 weken tijd jouw blokkades rondom geld en (zelf)waarde los en stap in je overvloed

In het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde maken we gebruik van de kracht van gebundelde, gelijktijdige intenties, jouw eigen inzet en de kracht van Marleen te Vaanholt’s helende krachten op afstand en de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde. Zo krijg jij week in, week uit, voor 12 weken lang die ondersteuning die jij nodig hebt om jouw blokkades op het gebied van geld, waarde en zelfwaardering te gaan inzien en transformeren. Zo kan jij met meer gemak jouw overtuigingen en diepliggende blokkades  rondom geld, waarde en zelfwaardering veranderen naar meer helpende gedachten en patronen.

Hoe gaat het 12-weekse programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde in zijn werk?

Marleen zal 12 weken lang iedere dinsdag een healing cirkel opbouwen die geheel is afgestemd op de deelnemers en de behoeften van die dag. Daarna gaat ze om 20 uur de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde starten en ondergaat ze die meditaties namens alle deelnemers wiens namen in de cirkel liggen.

Deze klankhealing maakt gebruik van de kracht van de Milltone en een klankschaal om jouw vastgezette energieën rondom geld en (zelf)waarde los te maken. Hierdoor kan jij kan gaan voelen en ervaren dat geld, waarde en zelfwaardering eigenlijk een hele zachte, liefdevolle, fijne energieën zijn die het verdienen om meer in je leven toegelaten te worden. Hoe meer jij je openstelt voor die energieën van geld, waarde en zelfwaardering, hoe meer ze kunnen gaan stromen in jou en en jouw leven.

Jij kan dat proces versterken door op dat moment zelf ook die klankhealing in alle rust en overgave te beluisteren

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde duurt ca. 12 minuten. Dus zorg dat je minimaal 20 minuten de tijd hebt om deze meditatie te doen. Op die manier heb je ook nog even de tijd om daarna weer tot jezelf te komen.

Luister de klankhealing af op een wijze dat de geluidskwaliteit zo goed mogelijk is. Sommige laptops, tablets en telefoons hebben een te beperkte geluidskaart of box waardoor vooral de klanken van de Milltone tegen kunnen gaan werken. Koppel daarom bij voorkeur eerst een box of oortjes aan je apparaat en ga er dan bij goed bij zitten of liggen. Zet daarna de audio aan en de klankhealing begint meteen.

Waarom duurt het programma 12 weken?

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde gaat er vanuit dat groei en verandering van mindset een proces is. Bij het ontstaan ervan werd duidelijk door het Universum aangegeven, dat je deze klankhealing 1 keer week moet doen voor minimaal 12 weken lang. Hierdoor maak je iedere week weer nieuwe stappen en ruim je per week die blokkades op die nu klaar zijn om opgeruimd te worden.

Alleen de ervaring leert, dat veel mensen niet de discipline hebben om dit 12 weken lang vol te houden. Het is zo makkelijk om die meditatie op te schuiven in je agenda. Van ach, dat komt later wel. Echter vaak vergeet je het daarna om het alsnog te doen.

Door nu mee te doen aan deze 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde onderga je gegarandeerd 1 keer per week die veranderende klankhealing met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt. Echter als jij zelf ook de meditatie om 20 uur in alle rust beluistert, dan zal jouw groei nog diepgaander gaan.

Bijbehorende klankhealing

Om zelf ook de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te doen, ontvang jij direct na  betaling van jouw bestelling de audiomeditatie per mail. Verder zal jij vanaf dinsdag 6 april 2021 wekelijks om 18 uur een mail krijgen met de link er naar toe.

Speciale prijs

Dus ben jij bereid om jouw geldblokkades met meer gemak en plezier te gaan opruimen? Bestel dan nu extra voordelig dit 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde en ga vanaf dinsdag 6 apriljanuari – 22 juni 2021 samen met een groep thuis met gemak en versterkt aan de slag!

Dit 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde heeft een waarde van € 195, maar ik vraag slechts € 97! Daarvoor krijg jij:

  • de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde,
  • 12 weken lang ondersteuning door Marleen te Vaanholt met een healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde.
  • wekelijks een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!

Gun jezelf vandaag die stap en ga voor die groei die jij NU mogelijk kan maken.

💖💖 Als jij voor 1 april 2021 jouw deelname regelt, dan betaal je geen 97 euro, maar slechts 79 euro! 💖💖

Verjaardagsactie: Alleen op 4 maart 2021 betaal je geen 97, maar slechts 49,00.

P.S. Is dit bedrag te hoog voor jouw budget om in 1 keer te betalen? Kies dan hier voor de optie betalen in 2 termijnen. Kies dan bij bestellen voor de betaaloptie voor termijn 1 en betaal termijn 2 rond 25ste van de eerstvolgende kalendermaand.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde (12 weken programma)” te beoordelen

Andere suggesties…