fbpx

Healing Optimaliseer je Grenzen

30,00

Doe op donderdag 27 januari 2022 om 11 uur mee met de Healing Optimaliseer je Grenzen onder leiding van Marleen te Vaanholt. Delegeer een groot deel van jouw transformatiewerk aan deze healing en ervaar de enorme kracht en de eenvoud waarmee jij jouw persoonlijke ontwikkeling vorm kan geven.

Beschrijving

Op donderdag 27 januari 2021 om 11 uur vindt de Healing Optimaliseer je Grenzen plaats. Tijdens deze healing wordt er gewerkt aan die blokkades die jou belemmeren:

  • meer ruimte te nemen,
  • scherper grenzen te stellen,
  • je liefde te uiten,
  • om meer in je (eigen)waarde te stappen.
  • jouw liefde meer onvoorwaardelijk te laten stromen en
  • in de toename van jouw (zelf)vertrouwen.

Door ‘alleen maar’ je op te geven en je open te stellen voor de kracht van de Healing Optimaliseer je Grenzen, kan er al tijdens die healing voor jou een mega verschil worden gemaakt. Marleen te Vaanholt en de healing nemen namelijk van jou dat deel van het transformatie werk over wat jij niet per sé zelf hoeft te doen. En dan ook nog eens op een wijze die vele malen dieper en effectiever is, dan jij in diezelfde tijd zou kunnen bereiken.

Ontvang een healing terwijl jij zelf iets anders doet!

Tijdens de healing kan jij gewoon doorgaan met jouw normale dagelijkse dingen. Dat is het voordeel van een afstandshealing.

Ook groepshealingen zijn maatwerk

Jij krijgt geheel afgestemd op jouw situatie en jouw omstandigheden de healing in die mate en dosering die bij JOU past en die JIJ nodig hebt. Jij ontvangt precies datgene wat de healing NU voor jou kan bereiken als JOUW meest optimale resultaat.

Transformatie werken door in jouw dagelijkse leven

Na de healing ga je ook vanzelf in jouw leven merken, dat je ineens andere keuzes maakt of anders praat over of kijkt naar een situatie. Dat zonder dat jij zelf bewust op die punten intensief aan de slag bent geweest.

Loslaten van emoties en fysieke effecten

Verder kan het zijn, dat de Healing Optimaliseer je Grenzen toch bij jou emoties of fysieke verschijnselen te weeg brengt. Bijvoorbeeld, je voelt je ineens verdrietig, bent moe, hebt hoofdpijn of je voelt dat het net is alsof er minder spanning in bepaalde delen van je lijf aanwezig is. De healing laat je dan merken wat het je heeft gekost om aan bepaalde blokkades vast te houden. Je krijgt voor een korte tijd heel duidelijk de bijbehorende rekening te voelen: “Kijk, dit deed jij jezelf aan! Maar dat is nu voorbij! Dat heb je voor dit stuk NU achter jou gelaten.”

Inzichten en antwoorden op jouw vragen

Dit soort emoties en verschijnselen geven jou dus aanvullende boodschappen en inzichten. Het geeft jou duidelijkheid en helderheid als jij dat nodig hebt als antwoord op jouw vragen. En zo zie je maar dat ook een groepshealing door Marleen te Vaanholt toch maatwerk is.

Regel jouw deelname nu

Dus ben jij ook toe aan het verder optimaliseren van jouw grenzen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Healing Optimaliseer je Grenzen en krijg als bonus na afloop van de healing een 20% kortingsbon!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Optimaliseer je Grenzen” te beoordelen