fbpx

Healing Toxische Relaties (29 september 2022)

25,00

Doe op  29 september 2022 om 11 uur mee aan de Healing Toxische Relaties en verbeter dankzij deze afstandshealing onder leiding van Marleen te Vaanholt met gemak en op diepgaande niveaus jouw relatie met jezelf en anderen.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Healing Toxische Relaties (29 september 2022)  × 1 25,00
Subtotaal 25,00
Totaal 25,00 (inclusief 4,34 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Hoe staan jouw relaties ervoor? 

In de Healing Toxische Relaties ga je aan de slag met meerdere aandachtspunten rondom liefde en de relatie met jezelf en anderen.

  • Gaan bij jou altijd eerst de anderen voor?
  • Neemt jouw partner je voor te vanzelfsprekend aan?
  • Maak jij je zorgen over het pad van jouw kind(eren)?
  • Voel jij je vaak uitgeblust, uitgeput en verdrietig?
  • Of ben jij de laatste tijd regelmatig geïrriteerd?
  • Kan jij op veel plekken niet als vanzelfsprekend de ruimte innemen die jij verdient?
  • Of geef jij je dan onbedoeld weer weg?
  • Of houdt jij soms onverwacht toch kleiner dan nodig?

Dan kan jij dankzij de Healing Liefde en Gezondere Relaties met veel meer gemak die doorbraken maken waar jij nu aan toe bent. Je delegeert namelijk een deel van jouw transformatiewerk aan de Healing en Marleen te Vaanholt en samen gaan ze voor jou aan de slag. Er wordt dan voor jou gewerkt aan die blokkades, belemmerende patronen en incorrecte percepties waar jij NU klaar voor bent om op te ruimen en waar jijzelf nog geen aandacht voor had of mee liep te worstelen. En mocht er de healing iets aanpakken waarvan het nodig is, dat jij daar inzichten over krijgt, dan krijg je die ook doordat jij bijvoorbeeld plotseling jouw aha-momenten hebt of bepaalde veranderingen in emoties of lichaam ervaart.

Een afstandshealing van Marleen te Vaanholt maakt jouw werk dus niet alleen lichter en makkelijk, maar doordat het ook op diepgaande niveaus inwerkt als je onderbewuste, dna, zielscontract of celniveau is het ook nog eens vele malen krachtiger en effectiever. Je maakt daardoor als van nature en shift in je denken, gedrag, houding, spreken en handelen waardoor jij vaak de effecten pas echt bemerkt wanneer jij je in een situatie bevind waarin jij voor de Healing Toxische Relaties anders reageerde.

Healing kan in combinatie met andere afspraken

Doordat Healing Toxische Relaties op afstand werkt, kan deze healing sowieso gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen, etc. Geen tijd, is dus geen reden om NIET mee te doen.

Videoverslag Healing Toxische Relaties

Na de Healing Liefde en Gezondere Relaties volgt er een videoverslag die jou aangeeft waar jij in de twee weken na de healing nog aan mag gaan werken en wat jij mag gaan ervaren.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de Healing Toxische Relaties als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan voor de Healing Toxische Relaties en werk met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.

Andere suggesties…