fbpx

Healing Transformeren Blokkades Andere Levens (28 juli 2022)

25,00

Op donderdag 28 julii2022 gaan we om 11 uur in de Healing Transformeren Blokkades andere Levens samen met Astrale Lichtwezens aan de slag met die blokkades die hun oorsprong hebben in andere levens.

Beschrijving

In deze Healing Transformeren Blokkades andere Levens gaat Marleen te Vaanholt aan de slag samen met de groep Astrale Lichtwezens die via haar healingtechnieken beschikbaar stellen waarmee jij met gemak blokkades kan aanpakken aan de Bron. Dit keer wordt er gewerkt aan die blokkades die hun oorsprong hebben in andere levens èn waar jij aan toe bent om ze compleet los te laten.

Healing kan in combinatie met andere afspraken

Doordat Healing Transformeren Blokkades andere Levens op afstand werkt, kan deze healing sowieso gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen, etc. Geen tijd, is dus geen reden om NIET mee te doen.

Videoverslag

Na de Healing Transformeren Blokkades andere Levens volgt er een videoverslag die jou aangeeft waar jij in de twee weken na de healing nog aan mag gaan werken en wat jij mag gaan ervaren.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de Healing Transformeren Blokkades andere Levens als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan voor de Healing Transformeren Blokkades andere Levens en werk met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.

Andere suggesties…