fbpx

Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid (23 juni 2022)

25,00

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij de angst en onzekerheid? Doe dan mee aan de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid van donderdag 24 juni 2022 om 14 uur. Marleen te Vaanholt zal dan in die healing op zelfs tot op celniveau en levenslijnen aanpassingen gaan doen waardoor jij zelf daarna minder nog bewust hoeft te gaan doen.

Beschrijving

Ga door deze healing Voorbij de Angst en Onzekerheid

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij de angst en onzekerheid? Doe dan mee aan de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid van donderdag 23 juni 2022 om 14 uur. Marleen te Vaanholt zal dan in die healing aan de slag gaan met het effect van jouw angsten op celniveau. Daar worden herinnering opgeslagen en constant weer doorgegeven die negatieve effecten kunnen hebben op je fysieke en emotionele gezondheid. Door de blokkade op dit punt aan te pakken, kan je bereiken dat celherinnering weer neutraal wordt en niet langer wordt doorgeven aan de nieuwe cellen die hieruit voort komen. Afhankelijk van de locatie van de blokkade in je lichaam ga jij na 48 uur – 6 weken de verbeteringen op je welzijn ervaren.

In deze Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid wordt de opschoning ook doorgegeven aan de generaties of levens voor jou tot het punt van waar de blokkade is ontstaan. Bekend is namelijk dat celherinnering ook via het DNA kunnen worden overgedragen van ouder op kind of vanuit keuze van de ziel mee genomen kan worden naar dit leven. Maar de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid geeft jou de kans om die healing aan te pakken vanaf de oorspronkelijke bron. Soms gaat dat wel tot tientallen generaties of levens terug. Je heelt met dus niet alleen jezelf, maar ook vele anderen.

Bovendien gaan we in de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid ook aan de slag met jouw dierbare om jou heen en jouw nageslacht als je die hebt. Immers die blokkade op celniveau heb je waarschijnlijk ook doorgeven in de lijn na jou. Dus de healing werkt ook aan jouw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zover dat kan in lijn met hun levenscontract en levenslessen. Respect voor ieders proces en pad staat daarin voorop.

Je kan de healing combineren met andere activiteiten

Doordat de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid werkt op afstand, kan deze healing sowieso gecombineerd worden met andere activiteiten als werk, school, schoonmaken, koffie drinken met een vriendin, wandelen, etc. Dat is nu het mooie. Jij kan met gemak werken aan jezelf en tegelijkertijd jouw tijd inzetten voor andere zaken die jou na aan het hart liggen.

Videoverslag

Na de healing volgt er een videoverslag. Daarin vertelt Marleen te Vaanholt wat er gebeurd. Ze bespreekt daarin wat er gebeurde en geeft vaak tips om tot een beter resultaat te komen.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de healing als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Dus meld je vandaag aan voor de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid (23 juni 2022)” te beoordelen

Andere suggesties…