fbpx

Healing werken aan Rouw en Verlies

30,00

Doe op 25 augustus 2022 mee aan de Healing werken aan Rouw en Verlies en ga voor een gezondere kijk naar jouzelf en de situatie, waardoor jij de situatie meer kan gaan accepteren en juist de nieuwe kansen en mogelijkheden kan gaan zien en beter benutten.

Beschrijving

Delegeer jouw transformatiewerk en werk aan jouw verlies en rouw

💝 Heb jij een dierbare verloren?

💝 Wordt jij geconfronteerd met grote veranderingen in jouw gezond waardoor jij minder kan?

💝 Heb jij noodgedwongen moeten afscheid nemen van een baan, relatie of bepaalde activiteiten?

Maak dan net als duizenden anderen gebruik van de kracht en eenvoud van het afstandshealingwerk van Marleen te Vaanholt . Delegeer tot maar liefst 80% van jouw transformatiewerk aan haar en de Healing werken aan Rouw en Verlies waar jij NU aan toe bent. Daarin ga jij:

💝 met gemak werken aan jouw diepliggende blokkades, belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties rondom het verlies waarmee jij wordt geconfronteerd,

💝 een gezondere kijk ontwikkelen naar jouzelf en de situatie,

💝 de situatie meer accepteren, en

💝 juist de nieuwe kansen en mogelijkheden zien en beter benutten.

En dat alles terwijl ten tijde van de afstandshealing jij jouw eigen gang gaat. Jij kan werken, shoppen, het huishouden doen of heerlijk iets leuks gaan doen, terwijl er op diepere lagen van jouw zijn toch intensief aan jou en jouw blokkades wordt gewerkt.

Behaal met gemak resultaat

Het deel wat jij na de Healing werken aan Rouw en Verlies nog zelf moet doen wordt lichter en de volgende stappen worden zichtbaar. Je zal na de healing bemerken, dat jij:

💝 jij meer berusting kan gaan vinden in de situatie,

💝 met meer gemak jouw aandacht kan verleggen, wanneer een situatie onverwacht emoties met zich meebrengt,

💝 weer vertrouwen gaat ervaren in jezelf, het leven, de wereld en het Universum,

💝 de onverwachte verborgen schatten, kansen en mogelijkheden gaat zien die er ook in de situatie zitten,

💝 groeit en de kracht vind om nieuwe wegen op te gaan.

Videoverslag Healing werken aan Rouw en Verlies

Na afloop van de Healing werken aan Rouw en Verlies krijg je per mail een videoverslag. Dit is of dezelfde dag of de dag erna, afhankelijk van hoelang de healing aan het werk wil gaan.

Healing werken aan Rouw en Verlies kan gecombineerd worden

De Healing werken aan Rouw en Verlies van Marleen te Vaanholt werkt aanvullend op andere behandelingen en kan gecombineerd worden met andere afspraken. Het maakt dus niet uit of je op de dag van de healing al iets anders hebt staan, meedoen kan altijd. Het Universum weet precies wat jij wel of niet op dat moment aankan en doseert de healing dan voor jou.

Bonus

Om je stimuleren te blijven gaan voor groeien met gemak dankzij de groepshealingen, krijg je na afloop van de Healing werken aan Rouw en Verlies als bonus een 20% kortingscode die jij kan benutten om jouw volgende healing met korting te boeken. Als je hier keer op keer gebruik van maakt, dan bespaar jij tientallen euro’s en doe je aan op 1 op de 5 healingen eigenlijk dus gratis mee!

Aanmelden

Dus meld je vandaag aan en werk keer op keer vanuit een bepaalde thema met gemak, zachtheid en liefdevol aan jouw blokkades op de meest diepe lagen, waardoor jij ongemerkt en toch gestaag gaat merken, dat jij verandert en steeds meer je Ware Zelf wordt. Je kan je voor deze Healing werken aan Rouw en Verlies aanmelden tot donderdag 25 augustus 20212 om 16 uur door deze healing als bestelling te plaatsen.