fbpx

Kaya’s Wijsheid – E-boek (EPUB)

8,50

Met de inspirerende teksten in Kaya’s Wijsheid biedt Claire van Winden jou graag een steuntje in de rug. Zij inspireert en motiveert jou om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan.

Beschrijving

Sommige aanreikingen en aanmoedigingen zal je misschien direct herkennen, terwijl andere inzichten jou mogelijk tot nadenken zetten. Soms gaan de boodschappen op dat moment over de situatie van Claire van Winden zelf. Door dit te delen, laat zij jou weten, dat je niet alleen bent die deze, soms eenzame, weg gaat. Vaak gaan die teksten over haar pad als lichtwerker waardoor Kaya’s Wijsheid voor andere lichtwerkers ook steun, leiding en herkenning biedt op hun pad.

Misschien ontdek jij door jouw groei, dat ook jij op jouw manier jouw eigen licht mag gaan uitdragen en op jouw wijze een lichtwerker bent. Laat je daarin steunen.

Juist wanneer Claire van Winden de steun van haar gidsen en helpers voelde, kon zij weer verder. Dat geldt ook voor jou. Laat je leiden en inspireren door die teksten in Kaya’s Wijsheid waar vandaag jouw oog op valt en vervolg met kracht en wijsheid jouw eigen weg.

Wat lezers zeggen

Ik heb je boekje uit. Wat goed en mooi geschreven en er zitten wel inspirerende stukjes bij. Ik weet wel dat ik nog veel moet leren om meer vertrouwen in mezelf te krijgen. Dus werk aan de winkel (bij mij) ~ Hannie

Iedere keer als ik het boek er bij pak, lees ik teksten waar ik veel herkenning in vind. Ik haal daar veel kracht en steun uit.  ~ José

Dit boek had ik al veel eerder moeten hebben. Het is zo herkenbaar en hier vind ik de aanmoediging en steun die ik zo vaal zocht. ~ Marleen

Bestel nu

Bestel jouw e-boek in EPUB formaat van Kaya’s Wijsheid van Claire van Winden nu en krijg hem direct na betaling in je mailbox.

  • ISBN: 978-94-92632-07-4
  • Pagina’s: 127

Extra informatie

Titel

Kaya's Wijsheid: Inspirerende teksten voor het krachtig volgen van jouw eigen weg

Auteur

Claire van Winden

ISBN

9789492632074

Pagina's

132

Prijs

8,50

Verschijningsdatum

19 november 2020

NUR

728 Spiritualiteit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaya’s Wijsheid – E-boek (EPUB)” te beoordelen

Andere suggesties…