fbpx

Keel Chakra Healing (24 nov 2022)

33,00

Om te werken aan blokkades die voortkomen uit het collectieve of familiekarma houdt Marleen te Vaanholt een serie healingen die per chakra en de daaraan gekoppelde thema’s jou gaat helpen de huidige hoge en intensieve energieën van de Nieuwe Tijd zodanig in te zetten, dat jij oude pijnen en blokkades kan helen en transformeren. Op 24 november 2022 gaan we aan de slag met de Keel Chakra Healing.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Keel Chakra Healing (24 nov 2022)  × 1 33,00
Subtotaal 33,00
Totaal 33,00 (inclusief 5,73 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Met de Keel Chakra Healing ga je met de hulp van Aartsengel Michael werken aan het opkomen voor jouzelf. Jouw aura wordt opgeschoond en optimaal op jou afgesteld om de hogere, intense frequenties van deze Nieuw Tijd zodanig door te laten dat ze jij een beschermende laag om je heen creëert.

Verder worden de delen van je lichaam die betrokken zijn bij je uitspreken en gezonde grenzen stellen zodanig bijgesteld, dat jij nieuwe verbindingen aanlegt die jou helpen sneller vanuit een positief zelfbeeld te denken, spreken en handelen.

Deze Keel Chakra Healing is voor jou als:

💠 je jezelf snel voorbij loopt;

💠 jij anderen bijstaat op een wijze die ten koste gaat van jouzelf, jouw welzijn en jouw grenzen;

💠 jij onzeker bent en niet graag in de middelpunt van de aandacht staat;

💠 jij moeite hebt je uit te spreken of je zegje niet durft te doen;

💠 jij gauw overprikkelt bent of jezelf als hooggevoelig of hoog-sensitief ervaart;

💠 jij in een situatie zit die jij als onveilig ervaart;

De achterliggende blokkades worden tijdens de Keel Chakra Healing zo veel en zo ver als mogelijk getransformeerd als jij op dat moment aankan. Daarna kan jij met hulp van het Afstemscript Krachtig Spreken en de Keel Chakra Meditatie zelfstandig verder werken aan de punten die verbonden zijn met deze chakra.

Datum healing: 24 november 2022

Andere suggesties…