fbpx

Meditatie Hart van Vuur

19,99

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Meditatie Hart van Vuur  × 1 19,99
Subtotaal 19,99
Totaal 19,99 (inclusief 3,47 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Half januari 2022 werd het gevoel steeds sterker, dat ik de Meditatie Hart van Vuur uit één van mijn live programma’s moest halen en los moest gaan aanbieden. In dat programma kwam die meditatie zo intens binnen, dat meerdere deelnemers daarna aangaven, dat dit hen al zo veel had gebracht, dat ze af zagen van de rest van het weekend.

Nu bied ik die Meditatie Hart van Vuur ook los aan. Eerst ga ja daarin onderzoeken wat voor jou nu de meest belangrijkste blokkades zijn. Daarna ga je die met hulp van een speciale geleide meditatie aan pakken. Daarin ga je met behulp van je hart en het vuur van onvoorwaardelijke liefde aan de slag met jouw 5 grootste blokkades van dit moment.

Speciaal voor jou heb ik die meditatie zo opgenomen op een wijze, dat je het beeld pauzeert als je de opdrachten doet en je de video hervat als jij toe bent aan het vervolg. De video duurt daardoor korter dan de werkelijk tijd die je voor het succesvol doorlopen van deze mediatie nodig hebt. Reken daarvoor op ca. 45 – 60 minuten.

Na het afronden van de mediatie ervaar jij meer ruimte, licht en liefde. Menig deelnemer ervaart het alsof je hart niet alleen verder opent naar de wereld om je heen, maar ook meer naar jezelf. Je kan jezelf daardoor ook meer de juiste aandacht en liefde geven.

Geef jouzelf vandaag die kans en creëer jouw eigen moment en plek om die transformatie mogelijk te maken. Bestel de Meditatie Hart van Vuur en laat jouw liefde meer stromen.