fbpx

Half januari 2022 werd het gevoel steeds sterker, dat ik de Meditatie Hart van Vuur uit één van mijn live programma’s moest halen en los moest gaan aanbieden. In dat programma kwam die meditatie zo intens binnen, dat meerdere deelnemers daarna aangaven, dat dit hen al zo veel had gebracht, dat ze af zagen van de rest van het weekend.

Nu bied ik die Meditatie Hart van Vuur ook los aan. Eerst ga ja daarin onderzoeken wat voor jou nu de meest belangrijkste blokkades zijn. Daarna ga je die met hulp van een speciale geleide meditatie aan pakken. Daarin ga je met behulp van je hart en het vuur van onvoorwaardelijke liefde aan de slag met jouw 5 grootste blokkades van dit moment.

Speciaal voor jou heb ik die meditatie zo opgenomen op een wijze, dat je het beeld pauzeert als je de opdrachten doet en je de video hervat als jij toe bent aan het vervolg. De video duurt daardoor korter dan de werkelijk tijd die je voor het succesvol doorlopen van deze mediatie nodig hebt. Reken daarvoor op ca. 45 – 60 minuten.

Na het afronden van de mediatie ervaar jij meer ruimte, licht en liefde. Menig deelnemer ervaart het alsof je hart niet alleen verder opent naar de wereld om je heen, maar ook meer naar jezelf. Je kan jezelf daardoor ook meer de juiste aandacht en liefde geven.

Geef jouzelf vandaag die kans en creëer jouw eigen moment en plek om die transformatie mogelijk te maken. Bestel de Meditatie Hart van Vuur en laat jouw liefde meer stromen.

Meditatie Hart van Vuur

Stel je meer open voor de liefde en kracht van je hart met hulp van de geleide meditatie Hart van Vuur.

19,97

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.