fbpx
Aanbieding!

Overvloed en Zelfwaarde Programma (2 termijnen)

41,50

Doe vanaf dinsdag 28 september – 14 december 2021 op afstand mee aan het Overvloed en Zelfwaarde Programma, betaal in 2 termijnen en transformeer met de inzet van de juiste hulpmiddelen en wei ig tijd jouw blokkades rondom overvloed, waarde en zelfwaarde.

Beschrijving

Stap met het Overvloed en Zelfwaarde Programma in 12 weken meer in je overvloed

In het Overvloed en Zelfwaarde Programma krijg je 12 weken lang die ondersteuning die jij nodig hebt om jouw blokkades op het gebied van overvloed, geld, waarde en zelfwaardering te gaan inzien en transformeren. Daarvoor maken we gebruik van

de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde

✔ de kracht van Marleen te Vaanholt’s helende krachten en healingcirkel

✔  de kracht van gebundelde, gelijktijdige intenties,

✔ de training Love to Grow – Geld

4 live Q&A’s, en

✔ het Transformatie Journal

Zo kan jij met meer gemak jouw overtuigingen en diepliggende blokkades veranderen naar meer helpende gedachten en patronen.

De kracht van gelijktijdige intenties

In dit Overvloed en Zelfwaarde Programma maken we gebruik van de kracht van gezamenlijke intenties. Wanneer meer mensen zich tegelijktijdig verbinden en aandacht geven aan hetzelfde onderwerp, dan wordt de kracht om te manifesteren versterkt. Zo help je niet alleen jouzelf, maar ook elkaar.

Binnen dit programma wordt die kracht nog verder vergroot door jou te ondersteunen met een wekelijkse klankhealing en een op maat afgestemde healingcirkel. Hiervoor maken jij en alle andere deelnemers in de periode dinsdag 28 september – 14 december 2021 op maandagavond om 20 uur tijd van om de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te luisteren. Voor jouw gemak krijg je die klankhealing iedere dinsdag om 18 uur in je mailbox, zodat jij en je herinnering hebt en jij de klankhealing kan gaan beluisteren waar je ook bent.

Deze Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waardemaakt gebruik van de kracht van de Milltone en een klankschaal om jouw vastgezette energieën rondom geld en (zelf)waarde los te maken. Hierdoor kan jij kan gaan voelen en ervaren dat geld, waarde en zelfwaardering eigenlijk een hele zachte, liefdevolle, fijne energieën zijn die het verdienen om meer in je leven toegelaten te worden. Hoe meer jij je openstelt voor die energieën van geld, waarde en zelfwaardering, hoe meer ze kunnen gaan stromen in jou en en jouw leven.

Verder zet Marleen te Vaanholt iedere maandag een healingcirkel neer die geheel is afgestemd op de deelnemers en de behoeften van die dag. Daarna gaat ze zelf om 20 uur ook de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde starten en ondergaat ze die meditaties namens alle deelnemers wiens namen in de cirkel liggen. Door deze aanpak wordt jouw eigen proces versterkt en ontvang jij toch een healing als je een keer niet kan.

Waarom duurt het Overvloed en Zelfwaarde Programma 12 weken?

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde gaat er vanuit dat groei en verandering van mindset een proces is. Bij het ontstaan ervan werd duidelijk door het Universum aangegeven, dat je deze klankhealing  maar 1 keer week mag doen en dan voor minimaal 12 weken lang. Hierdoor maak je iedere week weer nieuwe stappen en ruim je per week die blokkades op die nu klaar zijn om opgeruimd te worden.

Alleen de ervaring leert, dat veel mensen niet de discipline hebben om dit 12 weken lang vol te houden. Het is zo makkelijk om die meditatie op te schuiven in je agenda. Van ach, dat komt later wel. Echter vaak vergeet je het daarna om het alsnog te doen.

Door nu mee te doen aan deze Overvloed en Zelfwaarde Programma onderga je gegarandeerd 1 keer per week die veranderende klankhealing met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt. Echter als jij zelf ook de meditatie om 20 uur in alle rust beluistert, dan zal jouw groei nog diepgaander gaan.

Nieuwe aanvullingen op het Overvloed en Zelfwaarde Programma

Het Overvloed en Zelfwaarde Programma draait al sinds het najaar van 2018 en vindt 3 x per jaar plaats. Om jou nu als deelnemer te helpen nog meer uit dit programma te gaan halen krijg je er nu ook het volgende bij:

✔ de training Love to Grow – Geld: In de maand oktober krijg je dagelijks een mail met daarin een affirmatie die jou laat nadenken over jouw mindset over geld, waarde en overvloed. Verder bevat deze training ook een afstemscript over Geld. Aan het eind van de maand krijg je alles praktisch gebundeld in een e-boek.

4 live Q&A’s: Bij de start van het programma en rond het einde van iedere maand vind er een live Q&A plaats. Daarin gaat Marleen te Vaanholt in op vragen en worden veel voorkomende geldblokkades besproken. De opnames komen na afloop in je online omgeving te staan.

✔ het Transformatie Journal: Op 5 oktober 2021 komt het Transformatie Journal uit. Dit (werk)boek helpt jou om al schrijvende jouw bewuste blokkades te transformeren naar inzichten, acties en affirmaties.

Speciale prijs

Dus ben jij bereid om jouw blokkades rondom geld, overvloed, waarde en zelfwaarde met meer gemak en plezier te gaan opruimen? Bestel dan nu extra voordelig dit Overvloed en Zelfwaarde Programma en ga vanaf dinsdag 28 september – 14 december 2021 samen met een groep thuis met gemak en versterkt aan de slag!

Dit 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde heeft een waarde van € 299, maar ik vraag slechts € 97! Daarvoor krijg jij:

  • de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde,
  • 12 weken lang ondersteuning door Marleen te Vaanholt met een healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde.
  • wekelijks een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!
  • de training Love to Grow – Geld
  • 4 live Q&A’s
  • het Transformatie Journal

Gun jezelf vandaag die stap en ga voor die groei die jij NU mogelijk kan maken.

💖💖 Als jij voor 20 september 2021 jouw deelname regelt, dan betaal je geen € 97, maar slechts € 77! 💖💖

Bij betaling in 2 termijnen wordt het termijnbedrag tot 20 september 2021 geen € 49,maar slechts € 41,50. Kies dan bij bestellen in de webshop voor termijn 1 een betaaloptie naar keuze en betaal termijn 2 rond 25 oktober 2021. Je krijgt daarvoor een betaallink, maar bankoverschrijving mag ook.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overvloed en Zelfwaarde Programma (2 termijnen)” te beoordelen

Andere suggesties…