fbpx
Aanbieding!

OvervloedProgramma

(1 klantbeoordeling)

79,00

Doe vanaf dinsdag 11 januari – 29 maart 2022 op afstand mee aan het Overvloedprogramma en transformeer met de inzet van de juiste hulpmiddelen en weinig tijd jouw blokkades rondom overvloed, waarde en zelfwaarde.

Beschrijving

Stap met het Overvloedprogramma in 12 weken meer in je overvloed

In het Overvloedprogramma krijg je 12 weken lang die ondersteuning die jij nodig hebt om jouw blokkades op het gebied van overvloed, geld, waarde en zelfwaardering te gaan inzien en transformeren. Daarvoor maken we gebruik van

de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde

 Marleen te Vaanholt’s helende krachten en healingcirkel

✔  de kracht van gebundelde, gelijktijdige intenties,

✔ de training Love to Grow – Geld

4 live Q&A’s, en

✔ het Transformatie Journal 

✔ Een Geld en Waarde Tracker

Zo kan jij met meer gemak jouw overtuigingen en diepliggende blokkades veranderen naar meer helpende gedachten en patronen.

De kracht van gelijktijdige intenties

In dit Overvloedprogramma  maken we gebruik van de kracht van gezamenlijke intenties. Wanneer meer mensen zich tegelijktijdig verbinden en aandacht geven aan hetzelfde onderwerp, dan wordt de kracht om te manifesteren versterkt. Zo help je niet alleen jouzelf, maar ook elkaar.

Binnen dit programma wordt die kracht nog verder vergroot door jou te ondersteunen met een wekelijkse klankhealing en een op maat afgestemde healingcirkel. Hiervoor maken jij en alle andere deelnemers in de periode dinsdag 11 januari – 29 maart 2022 op dinsdagavond om 20 uur tijd van om de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te luisteren. Voor jouw gemak krijg je die klankhealing iedere dinsdag om 18 uur in je mailbox, zodat jij en je herinnering hebt en jij de klankhealing kan gaan beluisteren waar je ook bent.

Deze Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde van ca. 12 minuten maakt gebruik van de kracht van de Milltone en een klankschaal om jouw vastgezette energieën rondom geld en (zelf)waarde los te maken. Hierdoor kan jij kan gaan voelen en ervaren dat geld, waarde en zelfwaardering eigenlijk een hele zachte, liefdevolle, fijne energieën zijn die het verdienen om meer in je leven toegelaten te worden. Hoe meer jij je openstelt voor die energieën van geld, waarde en zelfwaardering, hoe meer ze kunnen gaan stromen in jou en en jouw leven.

Verder zet Marleen te Vaanholt iedere dinsdag een healingcirkel neer die geheel is afgestemd op de deelnemers en de behoeften van die dag. Daarna gaat ze zelf om 20 uur ook de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde starten en ondergaat ze die meditaties namens alle deelnemers wiens namen in de cirkel liggen. Door deze aanpak wordt jouw eigen proces versterkt en ontvang jij toch een healing als je een keer niet kan.

Waarom duurt het Overvloedprogramma 12 weken?

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde gaat er vanuit dat groei en verandering van mindset een proces is. Bij het ontstaan ervan werd duidelijk door het Universum aangegeven, dat je deze klankhealing  maar 1 keer week mag doen en dan voor minimaal 12 weken lang. Hierdoor maak je iedere week weer nieuwe stappen en ruim je per week die blokkades op die nu klaar zijn om opgeruimd te worden.

Alleen de ervaring leert, dat veel mensen niet de discipline hebben om dit 12 weken lang vol te houden. Het is zo makkelijk om die meditatie op te schuiven in je agenda. Van ach, dat komt later wel. Echter vaak vergeet je het daarna om het alsnog te doen.

Door nu mee te doen aan deze Overvloedprogramma onderga je gegarandeerd 1 keer per week die veranderende klankhealing met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt. Echter als jij zelf ook de meditatie om 20 uur in alle rust beluistert, dan zal jouw groei nog diepgaander gaan.

Nieuwe aanvullingen op het Overvloedprogramma

Het Overvloedprogramma draait al sinds het najaar van 2018 en vindt 3 x per jaar plaats. Om jou nu als deelnemer te helpen nog meer uit dit programma te gaan halen krijg je er nu ook het volgende bij:

✔ de training Love to Grow – Geld: Je krijgt een maand lang dagelijks een mail met daarin een affirmatie die jou laat nadenken over jouw mindset over geld, waarde en overvloed. Verder bevat deze training ook een afstemscript over Geld. En aan het eind van de maand krijg je alles praktisch gebundeld als e-boek. Voor dit deel heb je ca. 5 minuten per dag nodig. De training start op 1 december, 1 januari of 1 februari. Afhankelijk van je moment van aanmelden.

4 live Q&A’s: Er vinden 4 live Q&A’s van ca. 1 uur plaats. Daarin gaat Marleen te Vaanholt in op vragen en worden veel voorkomende geldblokkades besproken. De opnames komen na afloop in je online omgeving te staan.

✔ het Transformatie Journal: Dit (werk)boek helpt jou om al schrijvende jouw bewuste blokkades te transformeren naar inzichten, acties en affirmaties.

✔ de Geld en waarde tracker: Met deze tracker krijg je meer zicht op de inkomstenstomen die jij creëert.

Speciale prijs

Dus ben jij bereid om jouw blokkades rondom geld, overvloed, waarde en zelfwaarde met meer gemak en plezier te gaan opruimen? Bestel dan nu extra voordelig dit Overvloedprogramma  en ga vanaf dinsdag 11 januari – 29 maart 2022 samen met een groep thuis met gemak en versterkt aan de slag!

Dit Overvloedprogramma heeft een waarde van € 299, maar ik vraag voor vroegboekers slechts € 79! Daarvoor krijg jij:

  • de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde,
  • 12 weken lang ondersteuning door Marleen te Vaanholt met een healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde.
  • wekelijks een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!
  • de training Love to Grow – Geld
  • 4 live Q&A’s
  • het Transformatie Journal 
  • De Geld en Waarde Tracker

Gun jezelf vandaag die stap en ga voor die groei die jij NU mogelijk kan maken.

1 beoordeling voor OvervloedProgramma

  1. Suzanne Abels (geverifieerde eigenaar)

    Dit is de 2de keer dat ik het overvloedprogramma volg. Ik heb zoveel al geleerd de 1ste keer dat ik het nodig vond verder te gaan met mijn onbewuste veranderinge. Ik wilde nog meer bewust worden van wat ik precies anders kon doen. De klankmuziek is zo prachtig om te horen. Nu zijn er veranderingen bij mijn 2de cursus en heb ik er een transformatiejournaal bij gekregen die zorgt dat sommige valkuilen/ triggers nog beter kan beschrijven. Ik ga even zitten, volg de vragen en dan valt soms iets op zijn plaats. Confronterend soms maar wel heel helder en kan ik eraan werken het anders te gaan zien of te ervaren. De klankmuziek is zoals altijd weer prachtig en besef dat ik echt anders tegen bepaalde dingen moet gaan aankijken waar ik nooit aan gedacht had. Mijn vragen die ik heb of “problemen” tegen kom kan ik Marleen vragen stellen en krijg er antwoord en hulp bij via de O&A of via de mail. Ik ben nu halverwege mijn 2de cursus maar ben al zeer dankbaar voor de inzichten die ik gekregen heb zodat mijn leven nog leuker en fijner word. Dankbaar🍀

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…