fbpx

Privé Consult

77,00

Krijg antwoorden met een Privé Consult

Zit jij op dit moment op een punt in je leven dat jij wel wat meer duidelijkheid kan gebruiken over wat het Universum voor in gedachten heeft voor de komende tijd? Dan kan een Privé Consult door Marleen te Vaanholt heel verhelderend werken!

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Privé Consult  × 1 77,00
Subtotaal 77,00
Totaal 77,00 (inclusief 13,36 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Geef het Universum via een Privé Consult een kans

Met een Privé Consult geef je namelijk aan jouzelf en het Universum een kans om jou te laten zien wat je zo al kan verwachten aan ontwikkelingen op jouw pad. Marleen te Vaanholt stemt zicht tijdens het consult op jou af en voelt met je meer wat het Universum jou duidelijk wil maken. Door dit extra kanaal met het Universum krijg jij die inzichten en doorbraken waar jij tegen aan zat te hikken of zelf nog overheen keek.

Wat kan jij van een Privé Consult verwachten?

Om jou die boodschap te kunnen geven die jou raakt en waar jij enthousiast van wordt om te gaan voor de periode die voor je ligt, ga je via beeldbellen met Marleen te Vaanholt in gesprek. Tijdens het Privé Consult maak we gebruik van Zoom. In dat gesprek krijg jij de kans om al jouw punten aan te dragen waar jij graag meer duidelijkheid over wil.

Het online consult duurt ca 45 – 60 minuten. Daarin  krijg jij die inzichten en informatie waar je echt wat mee kan. En naderhand heb je ook de opname van het gesprek waardoor jij het zelf weer kan terugkijken en opnieuw kan beluisteren.

Wat gaat een Privé Consult jou brengen?

Een Privé Consult van Marleen te Vaanholt is inspirerend en motiverend en daarnaast direct waar nodig. Het Universum benut Marleen te Vaanholt en haar gaven om jou de weg te wijzen en jou te helpen richting te geven aan jouw verlangens, wensen en jouw leven.

Tijdens een Privé Consult krijgt je vaak niet alleen een aanmoediging en richting aangeboden, maar vaak ervaar je ook een bevestiging van de door jou ingeslagen weg of jouw gevoel bij sommige zaken. En af en toe zijn we gewoonweg blind voor onze eigen blokkades of hebben we net dat zetje nodig om een hindernis te nemen. Op die momenten zijn de tips en adviezen vanuit de Bron meer dan welkom.

En dat is nu juist wat een Privé Consult jou kan bieden. Marleen te Vaanholt zet haar mediumgaven in en benut haar unieke en zeer informatieve methode om duidelijk te krijgen wat jouw speerpunten zullen zijn voor de komende periode! En daardoor krijg jij de helderheid en handvatten waardoor jij daar met vertrouwen in kan gaan stappen.

Dus wat bereik je met een Privé Consult?

Met een Privé Consult geef jij dus de kans aan het Universum om jou die berichten te geven die jij nu nodig hebt.

  • Het bevestigt wat jij wilt en waar jij voor wil gaan, of
  • Het geeft je aan waar jij met nadruk je aandacht op mag richten.
  • Het brengt je inzichten wat je kan verwachten,  en
  • Het geeft vooral inzicht in wat jij kan bereiken als jij doorzet met het volgen van hart!

Unieke ondersteuning door Marleen te Vaanholt

Wat een Privé Consult van Marleen te Vaanholt nou zo uniek maakt, is dat jij niet alleen gedurende 30-45 minuten jouw boodschap krijgt, maar dat je bij haar ook terecht kan voor ondersteunende tools en boodschappen die jou gaan helpen om uit iedere dag te halen wat jij maar kan. Niet alleen via de dagelijkse inspiratie boodschappen, maar ook door een advies op maat van wat jij verder kan gaan benutten.

Wat anderen zeggen over de Privé Consulten van Marleen te Vaanholt:

“Super dank je wel voor de mooie jaarreading van 2017. Echt wauw en kippenvel na de extra boodschap die je me mocht geven. – Marianne”

“Lieve Marleen, wat een prachtige reading en wat weet je het weer prachtig te vertellen!  Ik ga zeker in de e-course duiken!” – Sylvia

“Voor eerst wil ik uw bedanken voor de jaarreading. Ik was er echt van aan gedaan.” – Marleen

“Wauw Marleen!! Bedankt voor deze prachtige reading! Het kwam recht naar binnen!! ” – Nathalie

 

Bestel nu jouw Privé Consult 

Bestel nu jouw Privé Consult van ca. 45 – 60 minuten en pak jouw kans om weer een stap verder te komen. Binnen 2 werkdagen na bestelling wordt er met jou contact opgenomen om een afspraak in te plannen op de wijze en tijd die het beste bij jou past. Het privé consult zelf zal plaatsvinden met behulp van Zoom. Jij krijgt daarvoor per mail of Messenger een persoonlijke link die jou toegang geeft tot het gesprek. Dat gesprek wordt opgenomen waardoor jij het zelf kan terugkijken wanneer jij maar wil.

Dus als jij jouw antwoorden zoekt en daarbij hulp kan gebruiken van iemand die zich liefdevol op jou kan afstemmen, bestel dan nu jouw consult.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Privé Consult” te beoordelen

Andere suggesties…