fbpx

De auteur van Spiegels – een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens, zegt in haar boek  het volgende:

“Als jij drie boeken over één thema leest, heb jij meer kennis dan de doorsnee mens. En die drie boeken verhogen jouw innerlijke waarde. Als jij dan inziet dat die drie boeken genoeg zijn om meer kennis te hebben dan de doorsnee mens, dan zie jij jouw innerlijke waarde.”

Inhoud Spiegels – Transformatiepakket

Om je daar bij te helpen, heeft Walking my Revolution Publishers in het Spiegels – Transformatiepakket meerdere boeken gebundeld die jouw inzicht rondom de werking van spiegels, patronen, karma en persoonlijk groei kan helpen versterken. Dit pakket bevat:

✔ het hardcover boek Spiegels van Marieke Bertens over de werking van de spiegels in je leven en hoe jij die kan ombuigen naar jouw droomleven

✔ het boek De ontdekkingsreis naar jezelf van Marianne Olink Kamphuis geeft jou meer achtergrondinformatie over gedachten, overtuigingen en de invloed van karma en chakra’s op wie je bent en hoe je dat kan ombuigen.

✔ het boek Kaya’s Wijsheid van Claire van Winden biedt jou inspirerende, motiverende teksten waardoor jij de steun, erkenning en kracht blijft vinden om volop te gaan voor de persoonlijke groei die in jou zit.

✔ het Transformatie Journal van Marleen te Vaanholt geeft jou de kans om jouw beperkende gedachten, overtuigingen op papier uit te werken en jouw inzichten te bundelen.

Wanneer jij deze boeken afzonderlijk gaat kopen, dan betaal je daarvoor € 92,99. Maar alleen in dit Spiegels – Transformatiepakket betaal jij € 79,95!

Bonus

Bovendien krijg jij, direct na afronding van jouw bestelling, als bonus het afstemscript Universele Mogelijkheden Script van Marleen te Vaanholt erbij. Zo heb jij een transformatiepakket tot je beschikking die jou helpt groeien en je steunt om meer en meer jezelf te worden.

Bestel nu het Spiegels – Transformatiepakket en ontvang deze 4 boeken binnen 1 – 3 werkdagen in huis

Spiegels – Transformatiepakket

Transformatiepakket met daarin 4 aanvullende boeken die jou helpen de beste versie van jouzelf te worden.

79,95

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spiegels – Transformatiepakket”

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen. Boekbestellingen geplaatst in de periode 18 augustus na 15 uur – 27 augustus 2023 worden verzonden op 28 augustus.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.