fbpx

Zonnevlecht Chakra Healing (22 dec 2022)

33,00

Om te werken aan blokkades die voortkomen uit het collectieve of familiekarma houdt Marleen te Vaanholt een serie healingen die per chakra en de daaraan gekoppelde thema’s jou gaat helpen de huidige hoge en intensieve energieën van de Nieuwe Tijd zodanig in te zetten, dat jij oude pijnen en blokkades kan helen en transformeren. Op 22 december 2022 gaan we aan de slag met de Zonnevlecht Chakra Healing.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Zonnevlecht Chakra Healing (22 dec 2022)  × 1 33,00
Subtotaal 33,00
Totaal 33,00 (inclusief 5,73 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Met de Zonnevlecht Chakra Healing ga je met de hulp van Aartsengel Sachiel werken aan beter zorgen voor jouzelf. Slachtofferschap en de nieuwe, hogere frequenties gaan namelijk niet samen. Die wringen met elkaar en voelt steeds meer als je erdoor verplettert wordt. Door dit gevoel nodigt de Nieuwe Tijd jou uit om juist beter te gaan zorgen voor jouzelf zodat die nare druk verdwijnt en jij stap voor stap leert te gaan leven in een staat van Wel-Zijn.

Deze Zonnevlecht Chakra Healing is voor jou als jij:

💠 anderen eerst stelt en dan pas denkt aan jouzelf

💠 te maken hebt met depressie, neerslachtigheid, vermoeidheid of burn-out;

💠 te maken hebt met zware tegenslagen op het gebied van inkomsten, gezondheid en relaties;

💠 uitstelt of smoesjes verzint en bepaalde zaken niet doorpakt waarvan je weet of voelt dat die eigenlijk wel goed voor jou zijn.

De achterliggende blokkades worden tijdens de Zonnevlecht Chakra Healing zo veel en zo ver als mogelijk getransformeerd als jij op dat moment aankan. Daarna kan jij met hulp van het Afstemscript Zelfzorg en de Zonnevlecht Chakra Meditatie zelfstandig verder werken aan de punten die verbonden zijn met deze chakra.

Datum healing: 22 december 2022

Andere suggesties…