Snel en effectief transformeren van blokkades

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 97,00
Begin
This training is currently closed

Snel en effectief transformeren van blokkades

In 5 – 20 minuten

Het maakt niet uit wie je bent of waar je leeft, ieder van ons krijgt in zijn leven meermalen met blokkades en contrastmomenten te maken. Echter we leven in een maatschappij, waarin we dat soort momenten zijn gaan zien als iets wat zwaar en heftig moet zijn en waar je niet moeiteloos mee kan omgaan.

Het tegendeel is echter waar. Eenieder van ons kan met veel meer gemak door blokkades en contrastmomenten komen als jij ze maar gaat zien voor wat ze eigenlijk maar zijn. Het zijn boodschappers en kansen om als mens te groeien!

In deze training ga jij aan de hand van video’s, audio’s, scripts, tools en een vision board ervaren, dat ook jij met meer gemak door dat soort momenten heen kan komen. En zodra je dat steeds meer begint te ervaren, dan ga je zelfs gretig worden om weer een nieuw contrastmoment tegen te komen. Omdat je weet en voelt, dat je die momenten aankan en dat het juist supermooie kansen zijn om te groeien en weer een stap dichter bij je doelen èn je Ware Zelf te komen.

En dat laatste is vooral zo belonend. Keer op keer ontdek je nieuwe aspecten of lagen in jezelf. Keer op keer voel je dat je meer en meer wordt wie je eigenlijk altijd al bent geweest.

Ga vandaag aan de slag en begin met deze training les voor les door te werken. Daarna kan jij die tools erbij pakken waarvan jij voelt, dat jij ze op dit moment nodig hebt.