Walking my Revolution

Marleen te Vaanholt

Wat supergaaf, dat jij de weg hebt gevonden naar Walking my Revolution. Marleen te Vaanholt (1971) heeft deze bedrijven opgericht om mensen te helpen sneller en efficiënter hun blokkades te gaan doorbreken. En dan liefst bij de bron van het probleem en op het meest diepmogelijke niveau, waardoor jij niet alleen grotere sprongen kan maken in je groei, maar daarna ook als vanzelf vanuit je transformatie je anders gaat gedragen, spreken, denken en voelen en gaat leven vanuit meer (zelf)waarde, vertrouwen, geluk, liefde, vitaliteit en overvloed.

Marleen te Vaanholt is niet alleen een expert, maar ook ervaringsdeskundige

Marleen te Vaanholt is niet alleen een expert in het transformeren van blokkades, maar zij is ook een ervaringsdeskundige.  Ze heeft een veel bewogen leven achter de rug met veel problemen, maar dat heeft haar juist aangespoord om aan haar zelf te gaan werken en op zoek te gaan naar die methoden die je kunnen helpen jezelf te helen, rust te vinden, jezelf te ontdekken en steeds meer jezelf te worden.

Dankzij die methoden heeft ze zaken als ongeneeslijk ziek zijn, huiselijk geweld, mishandeling, leven met een conversie stoornis en trauma, toxische relaties, schulden en kanker kunnen ombuigen van diepe dalen en chronisch vermoeid en overbelast zijn naar het loslaten van alle pijn en belemmerende overtuigingen. Daardoor is niet alleen haar leven drastisch veranderd, maar zij zelf ook. Marleen is nu een rustige, openhartige, goedlachse vrouw die emoties hun plek gunt en die door emotionele pijn is gegaan om eindelijk meer zich zelf te kunnen zijn en te gaan staan voor haar persoonlijke grenzen, behoeften en verlangens.

Dat werken aan jezelf bleek een doorlopend proces te zijn en Marleen gelooft nu at dit het doel is van ons leven. Hoe meer Marleen ging vertrouwen op het Universum, de universele wetten en haar Innerlijk Kompas, hoe meer diepgang zij vond in haar emoties en zichzelf. En ondanks dat veel van die veranderingen een grote impact brachten op wie ze NU kan zijn, voelt dit juist steeds meer als een thuis komen bij haarzelf.

Werken aan jouw persoonlijke groei, brengt je juist op weg naar wie je eigenlijk diep van binnen bent en dat voelt fantastisch en dat gunt Marleen jou ook. vandaar dat ze als energy healer, medium, auteur, coach en uitgever zich inzet om ook anderen te gaan helpen om met gemak meer uit zich te gaan halen.

Inmiddels heeft ze al meer dan 5000 mensen mogen begeleiden met haar healingen, meditaties, trainingen, boeken en coaching. Zeeft ze interviews, werkt ze mee aan tv programma’s en heeft een haar eigen uitgeverij, Walking my Revolution Publishers, en geeft nu ook boeken uit van andere inspirerende auteurs.

Als beloning mag zij nu anderen helpen bij hun persoonlijke groei

En dat is gelijk Marleen te Vaanholt‘s mooiste beloning. Juist door alles wat zij allemaal heeft meegemaakt, kan zij nu toch vanuit haar Ware Zijn een wezenlijk verschil maken voor anderen op een wijze die volledig in lijn ligt met wie zij werkelijk is. En dat is iets wat zij iedereen gunt:

“Naar beste kunnen leven in lijn met je Ware zelf op dat jij je net zo gelukkig, voldaan, tevreden, verwonderd en bijzonder mag gaan voelen en zo enorm veel meer uit je leven en/of je bedrijf gaat halen, dan jij nu voor mogelijk houdt.”

Dus wat doe je, ga je ook mee op pad en laat jij je leiden, begeleiden, steunen en ondersteunen door de kracht, passie en liefde van Marleen te Vaanholt en haar diensten?

Werk 365 dagen aan jouw groei

Dagelijkse Inspiratie

Ontvang een jaar lang dagelijkse inspiratie in jouw mailbox en werk met maar 5 minuten per dag aan jouw persoonlijke groei. Marleen schrijft al jaren inspirerende teksten die jou helpen om je zo optimaal mogelijk op de energie van de dag af te stemmen. In die dagelijks inspirerende teksten zitten de principes verweven van:
💠 de Wet van Aantrekkingskracht,
💠 universele wetten,
💠 Leven vanuit je hart,
💠 luisteren naar je Innerlijke Kompas,
💠 afstemmen en
💠 visualiseren.
Zo pas jij die dagelijks die elementen toe die jou op die dag het meest optimale resultaat gaat geven.