De auteurs van Walking my Revolution Publishers

De auteurs van Walking my Revolution Publishers zijn ‘gewone’ mensen als jij en ik. Het enige verschil is, dat de auteurs op een dag een geïnspireerde ingeving kregen om te gaan schrijven. De een is begonnen met schrijven om te verwerken, steun te vinden en zichzelf te inspireren. de ander kreeg heel duidelijk van het Universum de boodschap door een boek te gaan schijven. Zelfs ook al waren ze van nature geen schrijvers, ze hebben zichzelf en menige lezer verrast en zijn boven zichzelf uitgestegen.

Door het schrijven en uitgeven zijn nieuwe wegen en kansen ontstaan, waardoor iedere auteur meer verschil kan maken. Niet alleen voor alle lezers, maar ook voor zichzelf. Het pad van schrijven leidde tot persoonlijke groei.

Boeken-auteurs-Walking my Revolution Publishers

Walking my Revolution Publishers geeft boeken en e-boeken uit op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei, esoterie, gezondheid en nieuwe wetenschap en boeit jou met inspiratie, poëzie en waargebeurde verhalen. Dit zijn zowel originele Nederlandstalige werken als vertalingen van internationale auteurs. Daarnaast bieden we sommige titels ook in het Engels aan.

We stellen je hieronder graag de auteurs van Walking my Revolution Publishers voor. Volg de link voor meer informatie over de auteurs.

Wil je graag een van de auteurs een vraag stellen of interviewen? Neem dan contact met ons op.

Over de auteurs