fbpx
Over de auteurs-header-2

Over de auteurs

Boeken-wmrp-2021

De auteurs van Walking my Revolution Publishers

Bij Walking my Revolution Publishers zijn de auteurs gewone mensen als jij en ik. Het enige verschil is, dat de auteurs op een dag een geïnspireerde ingeving kregen met de boodschap dat het de bedoeling is te om gaan schrijven. De een is begonnen met schrijven om te verwerken, steun te vinden en zichzelf te inspireren. de ander kreeg heel duidelijk boodschappen via het Universum, dat het de bedoeling was om een boek te gaan schijven. Zelfs ook al waren ze van nature geen schrijvers, ze hebben zichzelf en menig lezen verrast en zijn boven zichzelf uitgestegen.
Door het schrijven en uitgeven zijn nieuwe wegen en kansen ontstaan waardoor iedere auteur meer verschil kan maken. Niet alleen voor alle lezers, maar ook voor zichzelf. Het pad van schrijven leidde tot persoonlijke groei.

We geven boeken uit op het gebied van spiritualiteit, esoterie, gezondheid en nieuwe wetenschap en ook poëzie en waargebeurde verhalen. Dit zijn zowel originele Nederlandse werken als hun vertalingen naar het Engels. Daarnaast zijn we bezig vertalingen naar het Nederlands van schrijvers als Judith Quin.

Wil je graag een van de auteurs een vraag stellen of interviewen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een manuscript geschreven en of ben je nog aan het schrijven en zou je jouw naam graag tussen deze namen willen zien staan? Dan vind je hier alle antwoorden op je vragen rondom het uitgeven via Walking my Revolution Publishers en het insturen van een manuscript.