Boeken-WmRP-bloem-2
Van manuscript naar boek

Ga jij bij ons jouw boek uitgeven?

Ben jij een boek aan het schrijven of ben je al klaar en wil jij je boek uitgeven? Dan is Walking my Revolution Publishers misschien wel op zoek naar jou en jouw manuscript!

Als jonge uitgeverij geven wij boeken uit op het gebied van inspiratie, spiritualiteit, persoonlijke groei, complementaire geneeswijzen, nieuwe wetenschap, management en psychologie. Hieronder vallen ook gedichten, waargebeurde verhalen, autobiografieƫn en kaartensets.

Van manuscript naar boek

Juist mix van zekerheid en ontzorging en toch de vrijheid van self publishing

Met Walking my Revolution Publishers heb je een betrokken uitgeverij die jou de ideale mix biedt tussen de vrijheid van self-publishing en het ontzorgen van een traditionele uitgever. Je kan auteursexemplaren bestellen en die via eigen kanalen verkopen, maar door je uitgeefcontract heb je niet alle stress, zorgen en gedoe om zelf alles te moeten regelen en verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen, is te schrijven en na publicatie enthousiast jouw boek promoten. De vormgeving, omslag maken, opmaak, drukklaar maken, distributie en verzending nemen wij over. Verder krijg je ook ondersteuning in de promotie van jouw boek.

Verkoop via uitgever, boekhandels en jouzelf

Jouw boek is natuurlijk beschikbaar via de webshop van Walking my Revolution Publishers en via iedere (online) boekhandel in Nederland en Belgiƫ, zoals Bol.com. Daarnaast heb jij bij ons als auteur de mogelijkheid om auteursexemplaren in te kopen, zodat jij jouw boek ook kan verkopen via jouw eigen bedrijf, jouw evenementen of jouw eigen website.

Ondersteuning in alle fases van je boek

Heb jij met jouw manuscript het doel je lezers te inspireren, motiveren en in hun kracht te zetten en wil jij het bereik van jouw werk vergroten?

Neem dan contact op. Dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.

Wat bieden wij jou als auteur

Als er een klik is tussen jou als auteur, jouw boek en wij als uitgever, dan krijg jij voor dat boek een uitgeefcontract. Daarmee heb je recht op de volgende diensten.

01

Ondersteuning in schrijffase

Als je nog volop in de schrijffase zit, dan denken we graag met je mee. Van de manier van aanpak, de structuur van je boek tot aan voor wie je schrijft. Heb je meer hulp nodig, dan helpen we je bij het vinden van een passende schrijfcoach.
Samen gaan we op jouw tempo aan de slag om het beste uit jouw boek en jou als auteur te halen. We weten als geen ander dat een boek uitgeven een groeiproces is en daar geven we jou ruimte en ondersteuning voor.

02

Ondersteuning bij redactie

Na het schrijven volgt de redactiefase. Daarin laat je jouw boek controleren op spelling, grammatica en zinsopbouw. Dit deel is meestal nog voor eigen kosten, maar we helpen je graag om te bepalen welke mate van redactie nodig is. Indien jouw werk van zeer goed kwaliteit is, dan vallen de laatste correcties binnen jouw uitgeefcontract.

03

Verzorging opmaakā€‹

Zodra jouw manscript naar redactiefase gaat of daarmee klaar is, dan gaan wij aan de slag met de opmaak van jouw boek. We kijken samen met jou hoe we jouw boodschap tot zijn recht kunnen laten komen en verzorgen de opmaak.
Verder wordt er ook een cover gemaakt. Als jij zelf concrete ideeƫn hebt, dan gaan we daarmee aan de slag. Anders komen wij met een of meerdere voorstellen die we samen verder optimaliseren.

07

Auteursexemplaren

Je hebt de mogelijkheid om auteursexemplaren in te kopen tegen kostenprijs + servicekosten. Daardoor kan jij ook zelf via jouw site, praktijk, events, etc., jouw boek verkopen voor de vaste prijs van jouw boek. Op deze wijze heb jij een hogere marge op het boek.
Sowieso krijg je bij uitkomst van je boek 10 exemplaren gratis en bij iedere herdruk 5 stuks.

08

Royalty’s

Over de verkopen van de boeken krijg jij een royalty percentage van maar liefst 10-15% voor hardcovers en paperbacks. Dat lijkt misschien weinig, maar als uitgever maak je kosten voor drukken, aansluiting bij CB, levering van boeken via CB aan de (online) boekhandels, verzending en marketing. Allemaal zaken waar jij je niet druk om hoeft te maken.

09

Boekpromotieā€‹

Jouw boek wordt gepromoot via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Daarnaast krijg je promotiemateriaal en een persmap en helpen we je graag met signeersessies of boekpromotietours.
Mogelijk kom je ook in aanmerking voor deelname aan gezamenlijke events van de auteurs van Walking my Revolution Publishers. Denk aan lezingen, seminars, workshops, themadagen, etc.

10

Meerdere formaten

Jouw werk wordt in meerdere formaten uitgegeven. We starten met een paperback of hardcover. Dat hangt af van het type boek dat je hebt.
Als jouw boek zich daarvoor leent, dan wordt het ook uitgegeven als e-boek en audioboek. Dat laatste gaat natuurlijk weer in overleg en samenwerking met jou.

11

Online Academie

Na het tekenen van je uitgeefcontract krijg je ook toegang tot onze online academy voor auteurs. Daar vind je tips, informatie over het zelf promoten van je boek, formulieren en meer informatie over het uitgeefproces en al jouw mogelijkheden binnen de uitgeverij.

12

WhatsApp groep

Zodra jouw boek in de drukproeffase zit, wordt je als auteur ook toegevoegd aan onze WhatsApp groep voor onze auteurs. Daar delen we gave reviews, interviews en kan je vragen stellen en je successen vieren. Zo kunnen we elkaar als auteurs motiveren en steunen.

Neem nu al contact op!

Past jouw boek bij ons?

Je ziet het, Walking my Revolution Publishers, helpt jou om jouw boek met meer gemak te schrijven en uit te geven op een wijze dat jij trots kan zijn op het resultaat. Als jouw boek binnen ons fonds past, dan heb je grote kans dat jij bij ons terecht kan. Ook als je denkt dat jouw boek maar een kleine doelgroep interessant is.

En dat alles voor slechts eenmalig een bedrag van ā‚¬ 397 incl. btw per titel!

Onderneem vandaag nog vrijblijvend actie, zelfs als je nog aan het schrijven bent, en leg jouw visie voor via het contactformulier.