Boeken-WmRP-bloem-2
Van manuscript naar boek

Boek uitgeven

Ben jij een boek aan het schrijven of ben je al klaar en wil jij je boek uitgeven? Dan is Walking my Revolution Publishers misschien wel op zoek naar jou en jouw manuscript!

Als jonge uitgeverij zijn geven wij boeken uit het gebied van inspiratie, spiritualiteit, persoonlijke groei, complementaire geneeswijzen, nieuwe wetenschap, management en psychologie. Hieronder vallen ook gedichten, waargebeurde verhalen, autobiografieën en kaartensets.

Van manuscript naar boek

Juist mix van zekerheid en ontzorging en toch de vrijheid van self publishing

Met Walking my Revolution Publishers heb je een betrokken uitgeverij die jou de ideale mix biedt tussen de vrijheid van self-publishing en het ontzorgen van een traditionele uitgever. Je kan auteursexemplaren bestellen en die via eigen kanalen verkopen, maar door je uitgeefcontract heb je niet alle stress, zorgen en gedoe om zelf alles te moeten regelen en verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen, is te schrijven en na publicatie enthousiast jouw boek promoten. De vormgeving, omslag maken, drukklaar maken, distributie en verzending nemen wij over. Verder krijg je ook ondersteuning in de promotie van jouw boek.

Wat bieden wij jou als auteur

Als er een klik is tussen jou als auteur, jouw boek en wij als uitgever, dan krijg jij voor dat boek een uitgeefcontract. Daarmee heb je recht op de volgende diensten.

Pak vandaag door!

Past jouw boek bij ons?

Je ziet het, Walking my Revolution Publishers, helpt jou om jouw boek met meer gemak te schrijven en uit te geven op een wijze dat jij trots kan zijn op het resultaat. Als jouw boek binnen ons fonds past, dan heb je grote kans dat jij bij ons terecht kan.

En dat alles voor slechts eenmalig een bedrag van € 247 ex btw!

Onderneem vandaag nog vrijblijvend actie en leg jouw visie voor via het contactformulier.