fbpx

Laat je op vele manieren inspireren door Marleen te Vaanholt

Inspiratie kan op vele manieren

Om jouw te helpen je meer en beter af te stemmen of je meer wegwijs te maken in de energieën en de universele wetten, maakt Marleen te Vaanholt gebruik van vele verschillende methoden. Naast haar dagelijkse inspiratie en weekendblogs, schrift ze ook regelmatig gedichten en maakt ze wekelijks video’s. Zo is er altijd wel iets wat jouw hart kan raken en jou voor vandaag verder kan helpen. Kijk maar eens rustig rond en laat je inspireren.

Gedichten

Marleen te Vaanholt heeft in de loop van de jaren ook meerdere gedichten en meditaties geschreven. Natuurlijk deelt Marleen die graag met jou, zodat jij je ook door die mooie woorden kan laten aanraken en raken.

Soms zijn de Engelstalige versies zo krachtig, dat je die hier onvertaald vindt

Video’s

Een ander manier om jou vooruit te helpen, je op te tillen te informeren of te inspireren, is door verschillende soorten video’s. Van week en maandreadingen tot thema video’s. Van opnames van live streams tot opnames van speciale Crystal Healingen.

Blogs

Iemand die zo graag schrijft als Marleen te Vaanholt, schrijft natuurlijk ook interessante weekendblogs, en dagelijkse inspiratie teksten. Marleen is daarin altijd heel eerlijk, openhartig en oprecht en schrijft vanuuit afstemming altijd op zo’n wijze dat jij je gesteund, gemotiveerd en geïnspireerd voelt.