Boeken-WmRP-bloem-2
Bestellen of uitgeven?

Uitgeverij Walking my Revolution Publishers

Alle boeken en e-boeken van Walking my revolution worden uitgeven onder de imprint Walking my Revolution Publishers.  Met dit uitgeefonderdeel richten wij ons op het inspireren, motiveren en empoweren van vrouwen èn mannen door middel van levensverhalen, inspirerende teksten, poëzie, spirituele boeken, zelfhulpboeken, human interest boeken en andere (e-)boeken die jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Uitgeverij Walking my Revolution Publishers is ontstaan omdat Marleen te Vaanholt graag zelf haar eigen werk wou gaan publiceren. Echter vanaf het begin had zij ook de visie en de missie om anderen ook te gaan bijstaan in het publiceren en verspreiden van hun werk.

Walking my Revolution Publishers staat nu misschien nog aan het begin, maar de visie is om er een Nederlandse Hay House uitgeverij van te maken die zowel in Nederland en België uitgeeft en ook gaat voor de Engelstalige markt. Bij deze visie hoort naast het uitgeven en promoten van boeken, e-boeken, kaartensets en audiomeditaties, ook het gaan houden van events waar de auteurs van hun Walking my Revolution Publishers hun kennis gaan combineren en delen met jou.

Bestellen van boeken

Aangesloten bij CB

Als boekhandel en winkelier kan je natuurlijk de uitgaven Walking my Revolution Publishers bestellen via Centraal Boekhuis (CB).

Daarnaast bieden wij de optie voor rechtstreekse bestellingen en bestellen op basis van consignatie. Neem daarvoor per mail contact met ons op.

Onze boeken kopen

Als particulier kan je de uitgaven bestellen in onze webshop. Met die optie steun jij de auteur het meest.

Natuurlijk kan je de boeken ook bestellen via alle (online) boekhandels als Bol.com en de lokale boekhandels in Nederland en België.

Jouw boek uitgeven

Wil jij graag een boek uitgeven? Kijk dan op de pagina boek uitgeven of je in ons fonds past.

Of maak gebruik van onze challenges en trainingen, zodat jij van boekidee tot uitgeven weet wat erbij komt kijken.

Walking my Revolution Publishers is lid van de De Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU). Dit is een beroepsvereniging voor onafhankelijke uitgevers in Nederland.