fbpx

Walking my Revolution Publishers

Walking my Revolution Publishers

Inspireren, motiveren en empoweren!
Contact

Walking my Revolution Publishers

Alle boeken en e-boeken van Walking my revolution worden uitgeven onder de imprint Walking my Revolution Publishers.  Met dit uitgeefonderdeel richten wij ons op het inspireren, motiveren en empoweren van vrouwen èn mannen door middel van levensverhalen, inspirerende teksten, spirituele (zelfhulp)boeken en andere (e-)boeken die jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkelling.

De uitgeverij is ontstaan omdat Marleen te Vaanholt graag zelf haar eigen werk wou gaan publiceren. Echter vanaf het begin had zij ook de visie en de missie om anderen ook te gaan bijstaan in het publiceren en verspreiden van hun werk. Walking my Revolution Publishers staat nu misschien nog aan het begin, maar de visie is om er een Nederlandse Hay House uitgeverij van te maken die zowel in Nederland en België uitgeeft en ook gaat voor de Engelstalige markt. Bij deze visie hoort naast het uitgeven en promoten van boeken, eboeken, kaartensets en audiomeditaties, ook het gaan houden van events waar de auteurs van hun Walking my Revolution Publishers hun kennis gaan combineren en delen met jou. 

Uitgaven bestellen

Als boekhandel en winkelier kan je natuurlijk de uitgaven Walking my Revolution Publishers bestellen via Centraal Boekhuis. Daarnaast bieden wij de optie voor bestellen op basis van consignatie. Neem daarvoor per mail contact met ons op.

Als particulier kan je de uitgaven bestellen in onze webshop. Met die optie steun jij de auteur het meest.

Natuurlijk kan je de boeken ook bestellen via boekhandels als AmazonBol.com in Nederland en België en de lokale boekhandels

Auteurs gezocht

Loop jij met plannen rond om een boek te schrijven of ben je misschien al bezig of klaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Heb jij met jouw werk het doel je lezers te inspireren, motiveren en in hun kracht te zetten en wil jij het bereik van jouw vergroten, stuur dan een mail met een korte omschrijving van jouw idee, hoe ver je bent en wat je verder doet. Walking my Revolution Publishers biedt jou namelijk de kans om jouw werk te publiceren op een wijze dat jij wordt ondersteund en gebruik kan maken van bundeling van krachten. We bieden jou de kans om jouw werk met weinig kosten en zelfs met kleine oplages toch te publiceren op een wijze dat jij met meer gemak een breder netwerk kan bereiken.

Bij Walking my Revolution Publishers behoud jij een grote mate van eigen controle en zelfstandigheid. Je kan ook zelf jouw eigen auteursexemplaren bestellen en verspreiden.

Naast een extra platform biedt Walking my Revolution Publishers je ook kansen om effectiever van directe kanalen naar winkels gebruik te maken tegen lagere kosten en zonder zelf die administratieve kant en uitvoering te hoeven doen.

Dus ben jij die schrijver die graag andere mensen wil raken, helpen en inspireren en ondersteunen? Wil jij ondersteuning in jouw proces van manuscript naar uitgave, neem dan contact met ons op om al jouw mogelijkheden verder te bespreken.

Wat zijn jouw voordelen als auteur bij Walking my Revolution Publishers?

 1. Ondersteuning tijdens het hele schrijfproces.
 2. Begeleiding bij het vinden van de juiste editors, fotografen  en ontwerpers voor het beste passende design van jouw boek.  OokWalking my Revolution Publishers zelf biedt opties voor redactiewerk!
 3. Behoud van grote mate van zelfstandigheid en beslisrecht.
 4. Verzorging van de benodigde ISBN nummers voor iedere uitgeefformaat van jouw werk.
 5. Beschikbaarheid van jouw boek via iedere Nederlandse en Vlaamse boekwinkel, waaronder ook alle online boekwinkels als Bol.com, bruna, primera, etc.
 6. Opname van jouw boek in de site en mailings van Walking my Revolution.
 7. Een hogere royalty percentage van maar liefst 25% in plaats van de meer gangbare 10- 15%!
 8. Mogelijkheid om zelf je auteursexemplaren in te kopen tegen kostenprijs + servicekosten waardoor jij ook zelf via jouw site, praktijk, events, etc. jouw boek onder de aandacht kan brengen tegen een hogere eigen marge.
 9. Verzorging boekpromotie tours.
 10. Verzorging events en deelname aan gezamenlijke events van de auteurs van Walking my Revolution. Denk aan lezingen, seminars, workshops, themadagen, etc.
 11. Bemiddeling voor uitgifte via anderstalige uitgevers.

Alles om jou als auteur de beste kansen te geven om jouw verhaal te delen en onder ogen te brengen van de juiste mensen.

Dat alles voor slechts eenmalig een bedrag van € 69!

Onderneem vandaag nog vrijblijvend actie en leg jouw visie voor via het contactformulier.

Redigeren manuscript

Heeft jouw manuscript nog een redactieslag nodig? Ook dan kan Walking my Revolution Publishers jou daarbij helpen. Ook al heb jij een mooie boodschap in jou, je bent misschien niet zo bedreven in spelling, grammatica en indeling van jouw werk. Daarom kijken we bij het beoordelen van een manuscript altijd naar de potentie en niet per sé naar de schrijfkwaliteit. Daar kunnen we samen aan werken, zodat jij jouw boodschap en jouw verhaal kan gaan delen en anderen kan gaan inspireren.

Afhankelijk van de kwaliteit en de omvang van jouw werk, krijg je een offerte voor redactiewerk. Sommigen kunnen af met een lichte vorm en anderen hebben intensievere begeleiding nodig.

De prijzen varieren over het algemeen van € 75 – 750!

Betalen in delen is mogelijk. Het gaat erom dat wij samen de publicatie van jouw boodschap op de best mogelijk wijze mogelijk maken!