fbpx

Gratis diensten en winacties!

Maak gratis kennis met deze producten en diensten!

Onze auteur, healer en intuïtief coach, Marleen te Vaanholt, weet als geen ander, dat je soms eerst graag iets wil uitproberen. Daarom geeft zij jou de kans om 4 – 5 keer per jaar gratis mee te doen aan haar Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit. Dit is een mega krachtige healing die niet alleen gaat werken aan negativiteit in en om jou heen, maar ook aan die mensen en situaties waardoor jij in de 3 maanden voor de healing op negatieve wijze bent geraakt. Zo ontstaat er een 24-uurshealing met duizenden startpunten die er samen voor zorgen dat miljarden mensen wereldwijd een healing kunnen gaan ontvangen.

Wil jij graag mee gaan doen aan deze gratis Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit? Vul dan het formulier in, dat je kan vinden op deze pagina! 

 

Gratis Universele Mogelijkheden Script

Wil jij graag meer mogelijkheden gaan zien voor jouzelf en jouw leven? Maak dan gebruik van de gratis Universele Mogelijkheden Script! Door die meermalen per week te gaan lezen, zal je zien, dat jij meer focus krijgt en met meer gemak jouw doelen, wensen en dromen gaat manifesteren.

Vraag dit script nu hier gratis aan:

Ja! Ik wil graag het Universele Mogelijkheden Script.

Ik ben heel nieuwsgierig geworden en wil graag gaan proberen wat het Universele Mogelijkheden Script voor mij kan gaan doen. Ik heb vele verlangens en dromen en wil die graag gaan waarmaken en maak graag gebruik van deze tool die mij helpt blokkades te doorbreken, nieuwe mogelijkheden te gaan zien en mij het vertrouwen en geloof geeft dat ik het kan.

Ik wil graag het script ontvangen.

Dagelijkse inspiratie
Healingen - Nieuwslijst
Essentiële oliën
Deel jouw verhaal