fbpx

Gratis diensten en winacties!

Maak gratis kennis met deze producten en diensten!

Onze auteur, healer en intuïtief coach, Marleen te Vaanholt, weet als geen ander, dat je soms eerst graag iets wil uitproberen. Daarom geeft zij jou de kans om 4 – 6 keer per jaar gratis mee te doen aan haar Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit. Dit is een mega krachtige healing die niet alleen gaat werken aan negativiteit in en om jou heen, maar ook aan die mensen en situaties waardoor jij in de 3 maanden voor de healing op negatieve wijze bent geraakt. Zo ontstaat er een 24-uurshealing met duizenden startpunten die er samen voor zorgen dat miljarden mensen wereldwijd een healing kunnen gaan ontvangen.

Wil jij graag mee gaan doen aan deze gratis Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit? Vul dan het formulier in, dat je kan vinden op deze pagina! 

 

Gratis andere activiteiten

Verder houdt Marleen te Vaanholt met grote regelmaat andere gratis activiteiten als webinars, challenges en de online voorjaarssummit. Dat doet zij naast haar gratis dagelijkse inspiratie. Als je die graag wil ontvangen, dan kan jij je op deze pagina je aanmelden. Je wordt dan meteen ook op de hoogte gehouden van die andere gratis activiteiten.