De schilderijen van Anneke de Lang

Over Anneke de Lang

Anneke de Lang, schilderes van het Licht, werkt met gevoel, liefde en passie. Via afstemming op de persoon komen haar schilderijen onder haar penseel tot leven. Op het moment dat zij de ogen schildert, wordt het werk ook bezield en vertellen de ogen hun verhaal.

Of het nu gaat om een schilderij van een aarde-engel, een zielenschilderijen, afbeeldingen van engelen, bijbelse figuren of inspirerende bekendheden, ze stralen je tegemoet in haar zo kenmerkende stijl van zachte, sprekende kleuren en bladgoud.

Anneke de Lang werkt deels in opdracht en deels maakt zij bepaalde schilderijen, omdat zij zich daartoe geroepen voelt. Echter hoe het werk ook onder haar penseel ontstaat, er zit altijd een liefhebbende boodschap bij. De ene keer voor de persoon op het schilderij en de andere keer namens de persoon die afgebeeld is. Daardoor zijn haar schilderijen vaak niet alleen mooi om te zien, maar leiden ze ook tot transformaties en inzichten.

Je kan daarom van een deel van haar collectie exclusief via Walking my Revolution hoogwaardige giclée reproducties bestellen via deze pagina of in onze webshop onder de categorie Kunst.

Volg Anneke de Lang

Wil je meer weten over wie Anneke de Lang en haar werk? Volg haar dan op sociale media of bezoek haar eigen website:

Facebook: Anneke de Lang

Instagram: Anneke de Lang