Alle boeken en diensten van Marleen te Vaanholt

Over Marleen te Vaanholt

Marleen te Vaanholt (1971) werkt sinds 2011 als healer, inspirator, spreker en soul coach. Door haar eigen bijzondere en heftige levensloop heeft zij veel ervaring opgedaan met (eigen) methoden en technieken die jou kunnen helpen om sneller en effectiever jouw belemmerende patronen te doorbreken, je verleden te verwerken en los te laten. Daarmee creëer jij stapsgewijs jouw gezondere, fijnere leven en ga je steeds meer leven vanuit je hart en in betere afstemming op het Universum. Dit gaat op zo’n diep niveau, dat automatisch jouw manier van denken, spreken en doen mee verandert. Je werkt zo met gemak stapsgewijs aan jouw eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. 

In 2017 heeft zij haar bedrijf Walking my Revolution opgericht. Daaronder valt ook de uitgeverij Walking my Revolution Publishers. Als uitgever geeft zij daarin ook aan andere (beginnende) auteurs de kans om hun inspirerend en transformerend werk te delen. Zo zorgen ze er samen voor dat jij die middelen tot je beschikking hebt die jou helpen om te gaan voor die groei de in jou zit.

Wil je meer weten over Marleen te Vaanholt en hoe zij jou op dit moment kan ondersteunen? Kijk dan op rond op deze site.