fbpx

Over Marleen te Vaanholt

Doel Walking my Revolution

Wat supergaaf, dat jij de weg hebt gevonden naar Walking my Revolution. Marleen te Vaanholt (1971) heeft dit bedrijf opgericht om mensen te helpen sneller en efficiënter hun blokkades te gaan doorbreken. En dan liefst bij de bron van het probleem en op het meest diepmogelijke niveau waardoor jij niet alleen grotere sprongen kan maken in je groei, maar daarna ook als vanzelf vanuit je transformatie je anders gaat gedragen, spreken, denken en voelen en gaat leven vanuit meer waarde, liefde en overvloed.

 

Marleen te Vaanholt is niet alleen een expert, maar ook ervaringsdeskundige

Marleen te Vaanholt is zelf niet alleen expert in het transformeren van blokkades, maar ook een ervaringsdeskundige.  Na haar eerste scheiding in 2001 heeft zij een enorm transformatieproces doorlopen en die had zo’n mega-gave eindspurt, dat zij er niet uitverteld over raakte. Zij besloot toen haar verhaal op te gaan schrijven. In eerste instantie dacht zij nog, ach, dat worden een paar kantjes. Maar al na twee uur en 10 pagina’s kwam zij tot de conclusie dat ze zo veel te vertellen had, dat zij er echt tijd en ruimte voor heeft gemaakt om het geheel op te schrijven. Het resultaat is haar boek Walking my Revolution, dat vernoemd is naar een van de songs van Robbie Williams die haar zo enorm in dat groeiproces heeft ondersteund.

Delen verhaal en ervaringen

Na het schrijven van dit boek voelde Marleen te Vaanholt ook enorm de drang om haar verhaal echt te gaan delen met de buitenwereld. Niet alleen omdat het een meeslepend, inspirerend en humorvol verhaal is, maar ook omdat vele mensen er zich in kunnen herkennen en hen kan helpen om hun eigen leven te onderzoeken en hun eigen verhaal te gaan delen.

Marleen vond het in eerste instantie best wel een zware stap om zo duidelijk naar buiten te treden met onderwerpen als huiselijk geweld, diverse vormen van mishandelen, omgaan met een dodelijke en later chronisch geworden ziekte hiv en onverklaarbare lichamelijke klachten. Zeker in die tijd.

Wat zouden de mensen op het schoolplein van haar dochter zeggen als ze wisten dat Marleen seropositief was? Hoe zouden mensen over haar denken als ze wisten dat Marleen te maken heeft gehad met fysieke en seksuele mishandeling? Hoe zouden ze reageren op haar intitiatief om op haar wijze bij te dragen om het meer bespreekaar te krijgen en daardoor vele taboes te helpen doorbreken?

Toch was Marleen’s drang om juist dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken door het delen van haar verhaal zo groot, dat zij een tijd lang voorlichting heeft gegeven over hiv en langzamerhand kwamen heel toevallig ook interviews op haar pad. Zo heeft ze door je jaren heen in bladen gestaan als LINDA, Volkskrant, Marie Claire en Hiv nieuws.

Marleen vragen voor spreken of interview?

Inspireert Marleen’s expertise en ervaringsdeskundigheid jou en wil je haar vragen voor een event, als spreker of voor interview?

Van uitgeefcontract naar conversiestoornis

Door een van die interviews kreeg Marleen te Vaanholt ook een contract om haar boek uit te gaan geven. Er zat alleen één maar aan. Ze hadden en vertaling naar het Nederlands nodig. In die tijd was Marleen net opnieuw zwanger en had zij heel veel last van haar conversiestoornis waardoor zij maar een lage belastbaarheid had en veel aanvallen had met spasmes, spierzwakte en spraakstoornissen. Zij is toen akkoord gegaan met het uitgeven van haar boek als een ander het vertaalwerk zou doen.

Helaas was die vertaling niet van de kwaliteit die nodig was om het zonder meer te gaan uitgeven. Het controle werk werd te intensief en het boek is blijven liggen. En ook de rest van Marleens missie verdween ongemerkt en onbedoeld steeds meer naar de achtergrond door wat er op dat moment allemaal aan de gang was in haar leven.

Van opniew zwanger en verliefd tot diep dal

En dat was nogal wat. Marleens nieuwe partner en vader van haar tweede kind bleek niet medicinaal wiet te gebruiken, maar was eraan verslaafd. Dat zorgde voor allerlei problemen als opnieuw mishandeling en grensoverschrijdend gedrag naar haar en de kinderen. Marleen poetste dat vanuit liefde weg omdat zij ook zag dat er veel oud pijn en onvermogen achter zat.

En er was een enorme maalstroom aan drama dat ineens met deze relatie op haar pad kwam waardoor zij helemaal de weg naar haarzelf kwijtraakte. Op haar diepste punt dacht Marleen te Vaanholt zelfs na over levensbeëindiging omdat zij de emotionele pijn gewoonweg zo zwaar vond en zij niet meer zag hoe het toch weer anders kon gaan. Alleen dankzij een diepe innerlijke stem en weten, dat het leven toch echt wel degelijk de moeite waard is en dat die pijn echt voorbij zou gaan, is Marleen toch langzaam weer uit dat dal gekropen.

Ontdekkingstocht als medium en healer

En die weg heeft mooie nieuwe dingen op het pad van Marleen te Vaanholt gebracht. Zo ontdekte zij dat zij gaven heeft als medium en healer. Ze kan daardoor dingen op een veel dieper niveau voelen dan de meesten en met de jaren heeft zij die gaven steeds meer mogen ontdekken, testen en er vertrouwd mee mogen raken. Op beurzen had Marleen te Vaanholt dan ook vele vaste klanten die altijd even langskwamen. Als was het maar even voor een babbeltje.

Verborgenen post-traumatisch stress

Tegelijkertijd werd er in Marleen’s relatie ook gespiegeld dat ook zij een masker droeg. Door de behandeling voor de conversiestoornis kwam langzaam aan het licht dat dit eigenlijk een soort post-traumatische stresareactie was die voortkwam vanuit diep weggestopt trauma uit de kindertijd. Zelfs zo diep, dat Marleen er geen bewuste herinnering meer aan had en daardoor ook jarenlang er geen toegang tot had en kreeg.

Communiceren via de achterdeur

Bij toeval leerde Marleen te Vaanholt te pendelen met haar vingers. En daarmee was voor haar het hek van de dam. Marleen had nu een manier gevonden waarmee zichzelf kon uitvragen. Ze hoefde nu met woorden of schrijven niets  te zeggen en toch kon zij nu met haar lijf spreken. Ze had daarmee eindelijk een achterdeur gevonden die haar ging helpen haar verleden, haar enorme doodsangsten en blokkades te laten spreken en daardoor ook te helen.

Beginfase Inter-View Methode

Dat pendelen met mijn vingers en dat uitvragen ging Marleen ook steeds meer combineren met haar gaven als heldervoelend medium en vanuit daar volgde een enorme groei. Dit was het startpunt van de ontwikkeling van haar eigen uitvraagmanier, haar eigen Inter-view Methode.

Grote opruiming van emoties

De ene na de andere blokkade, belemmerende overtuiging of gevoelens bood zich aan en kon geheeld worden. Soms ging dat enorm explosief. Als jij, net als Marleen, jarenlang bepaalde gevoelens hebt moeten onderdrukken omdat het niet veilig was om ze te uiten, dan kan het er later uitkomen in de vorm een vulkaanuitbarsting aan emoties. Daardoor was deze periode niet alleen erg heftig voor Marleen zelf, maar ook voor haar gezin.

Van organisator naar deelnemer bijzondere healingsmethoden

Echter door Marleens enorme drive om haarzelf en haar verleden te helen en daarmee ook haar conversiestoornis, kwamen er opnieuw allerlei hulpmiddelen en mensen op haar pad die zij zelf nooit uit eigen beweging zou hebben uitgezocht. Maar doordat Marleen te Vaanholt voor hen workshops begon te organiseren, mocht zij ook met hun activiteiten mee doen. En zo volgde Marleen sjamaanse meditatie reizen , de Crystal Keys healingmethoden van de Schotse Kathleen Murray en de engelenworkshops en native ceremonies van de Australische Sunder Devi.

Crystal Keys Uitleg door Kathleen Murray

Samen hebben al die workshops en healingen Marleen te Vaanholt stapje voor stapje zo’n extra boost gegeven aan haar healingsproces, dat zij die achtbaan wel moest blijven volgen. Marleen groeide en heelde. 

Groei eigenwaarde en zelfbeeld

Ook groeide haar zelfbeeld en begon zij ook op andere lagen en niveaus eindelijk haarzelf steeds meer op haar werkelijke waarde te schatten. Marleen kwam steeds meer in lijn met haar Ware Zelf en dat was zo’n bevrijding en opluchting om zich eindelijk weer meer zichzelf te voelen, dat zij uiteindelijk in 2015 ook toe was aan het verbreken van de relatie waarin zij zat. Het kon gewoonweg niet langer samengaan.

Keuze voor authenciteit en levensmissie

Vanuit de hervonden eigenwaarde begon Marleen steeds meer en beter te beseffen dat zij alleen haar missie weer opnieuw kon gaan oppakken als zij daar volledig de ruimte voor zou hebben en als zij omringd zou zijn met mensen die elkaar de ruimte gunnen om te zijn wie ze echt zijn. En dat ging niet langer samen met de man die zij jaren lief had gehad. En vanaf dat moment gebon Marleen zoektocht naar hoe ze haar levensmissie nu echt kon gaan invullen.

Inwijding door Sunder Devi

Blik in de toekomst en levensmissie

Al in 2013 had Marleen een beeld van haarzelf in de toekomst gezien waar ze voor grote volle zalen staat en Marleen voelde dat ze daarnaar toe ‘moest’ gaan werken. Vanuit die drang om recht te gaan doen om die levensmissie mogelijk te gaan maken, volgde een tocht vol overgave en diepgaande healing van allerlei lagen van blokkades, belemmerende overtuigingen en incorrecte percepties.

Daarin werd voor Marleen steeds meer duidelijk, dat zij een taak heeft te vervullen als het gaat om overdracht van de kennis van de universele wetten en het ontwikkelen, promoten en aanbieden van methoden en diensten die de mensheid kan helpen hun transformatieprocessen makkelijk, sneller en efficiënter te gaan doen.

Marleens rode draden

Marleens als geheel vanzelf verlopende zoektocht liet haar namelijk als rode draad zien, dat haar boodschappen altijd gingen om persoonlijke ontwikkeling, blokkades en kansen voor groei èn ook dat zij toegang had tot informatie die vaak de persoon zelf niet eens wist. Toen zij dat beter is gaan zien, is zij zich steeds meer gaan richten op de vraag hoe zij unieke en bijzonder krachtige gaven kan inzetten op een wijze dat zij daarmee het grootste verschil kan maken voor haarzelf, jou en rest van de wereld.

Ontwikkeling van producten en diensten

Vanaf het moment dat Marleen te Vaanholt die keus maakte, is het snel gegaan. Zij heeft in een korte tijd meerdere diensten mogen ontwikkelen en neerzetten en heeft inmiddels al duizenden mensen mogen bijstaan. En daarop krijgt zij zulke geweldige reacties terug over bijzondere transformatieprocessen en hoe mensen met o.a. de healingen, challenges, dagelijkse inspiratieteksten of de programma’s hun leven sterk hebben zien verbeteren en zich nu zo veel sterker, gelukkiger en liefdevoller voelen.

Doordat Marleen te Vaanholt ook constant blijft investeren in haar zelf en haar persoonlijke ontwikkeling is zij door trainingen, seminars, e.d. steeds meer gaan beseffen hoe uniek haar informatie-gaven zijn.

Mooiste beloning

En dat is gelijk Marleen te Vaanholt‘s mooiste beloning. Juist door alles wat zij allemaal heeft meegemaakt, kan zij nu toch vanuit haar Ware Zijn een wezenlijk verschil maken voor anderen op een wijze die volledig in lijn ligt met wie zij werkelijk is. En dat is iets wat zij iedereen gunt:

“Naar beste kunnen leven in lijn met je Ware zelf op dat jij je net zo gelukkig, voldaan, tevreden, verwonderd en bijzonder mag gaan voelen en zo enorm veel meer uit je leven en/of je bedrijf gaat halen, dan jij nu voor mogelijk houdt.”

Dus wat doe je, ga je ook mee op pad en laat jij je leiden, begeleiden, steunen en ondersteunen door de kracht, passie en liefde van Marleen te Vaanholt en haar gaven?

Lees nu Marleen te Vaanholt’s eerste autobiografische boek!

Bestel nu jouw gesigneerde paperback exemplaar van Marleen te Vaanholts bestseller Walking my Revolution of bestel het als ebook.