Alle boeken van Gerda Hartkamp

Over Gerda Hartkamp

Gerda Hartkamp komt uit een warm gezin met drie kinderen. Als derde kind geboren in Sneek. Haar moeder Nederlands-Indisch, haar vader een Fries. Haar vader heeft als marinier dienst gedaan in Nieuw-Guinea, waardoor hij haar moeders familie goed begreep.

Indische gebruiken zijn haar, vaak ongemerkt, met de paplepel ingegoten.

Als kind was Gerda Hartkamp altijd te vinden in een hoekje met een leesboek. De wereld kon om haar heen in elkaar vallen, maar zij las onverstoorbaar door. Uit deze tijd stamt haar liefde voor avonturenboeken. Daarna begon zij met gedichten schrijven, alleen voor haarzelf. Waar een ander een dagboek bij hield, schreef zij gedichten.

Verkering kreeg Gerda Hartkamp met Richard toen zij veertien was, getrouwd op haar drieëntwintigste. Als moeder van drie geweldige kinderen werd zij al jong weduwe toen zij tweeëndertig was.

Hoewel Gerda Hartkamp al jaren het idee in haar hoofd heeft om een boek te schrijven, is het er in haar drukke leven nooit van gekomen. Pas rond haar zestigste heeft zij de pen ter hand genomen om een echt verhaal te schrijven. Hiermee heeft zij een nieuwe passie gevonden.

Niet alleen het schrijven, maar ook het doen van onderzoek naar feiten uit het verleden, vind Gerda Hartkamp echt boeiend. Vaak voelt zij zich een onderzoeksjournalist die uren op zoek is naar gebeurtenissen om te beschrijven.

Naast het schrijven heeft Gerda Hartkamp nog twee bedrijven, een schoonheidssalon en een Bed & Breakfast. Beide beroepen doet zij met veel passie. Hierdoor heeft zij minder tijd om zich volledig op het schrijven te storten. Een boek schrijven duur hierdoor langer, maar zij schrijft met een enorme gedrevenheid.

Wil je graag meer weten over Gerda Hartkamp en haar werkzaamheden? Kijk dan op een van de websites:

www.gerdahartkamp.nl

www.homestayharlingen.nl

www.huidstudioharlingen.nl

Natuurlijk kan je Gerda Hartkamp ook vinden op sociale media.