Alle boeken van Marianne Olink Kamphuis

Over Marianne Olink Kamphuis

Marianne Olink Kamphuis is een vrouw die door haar leven en haar levenspad is gevormd. Haar hooggevoeligheid heeft haar meerdere keren de diepte in getrokken. Ze wist niet hoe ze ermee moest omgaan en begreep niet wat het leven nou eigenlijk inhield. Haar grootste verdriet was, dat ze haar kinderen en de mensen om haar heen niet kon geven wat ze wilde. Ongeacht hoeveel hulpverleners ze heeft gezocht om te komen waar ze wilde komen.

Op haar 48ste begon ze haar eigen ontdekkingsreis naar haarzelf. Daarin leerde ze de Wet van Aantrekkingskracht beter toe te passen en kwam de Spirituele Academie van Jaco Elken op haar pad. Dat heeft haar thuis doen komen in haarzelf. Ze pakte alles aan en is nu niet meer te stoppen met het verfijnen van zichzelf. Die groei leidde naar anderen gaan helpen en bijstaan met haar eigen praktijk.

Marianne Olink Kamphuis geeft consulten, workshops, cursussen van de Spirituele Academie, cacao ceremonies, kindercoaching, transformatie avonden, live meditaties en lezingen en ze schrijft blogs. Marianne’s krachten zijn spiegelen, inzichten geven, innerlijke kind healingen, regressietherapie, relatietherapeut en gezinstherapie. Verder heeft ze veel tools om je te helpen je leven anders te leren leven.

Wil je meer weten over Marianne Olink Kamphuis? Neem dan een kijkje op haar website of volg haar op Facebook.