fbpx

De ontdekkingsreis naar jezelf (Ebook)

11,99

In De ontdekkingsreis naar jezelf neemt Marianne Olink Kamphuis jou mee in haar ervaringen in hoe je oude patronen kan doorbreken en een meer liefdevolle houding naar jezelf kan krijgen. Met voorbeelden uit haar eigen leven en haar praktijk geeft ze jou als lezer inzichten in hoe jij bent geworden wie je bent en krijg je meer begrip voor de mensen om jou heen.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
De ontdekkingsreis naar jezelf (Ebook)  × 1 11,99
Subtotaal 11,99
Totaal 11,99 (inclusief 0,99 Belasting-laag)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Artikelnummer: Ontdekkingsreis-ebook Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Ebook | Ook verkrijgbaar als paperback

Marianne Olink Kamphuis vertelt jou over eerst over de rol van de wereld en de huidige tijdperken en welke kansen dat met zich meebrengt. Vervolgens vertelt zij diepgaand over de emotionele en fysieke effecten van de chakra’s op jouw zijn en functioneren. Door te kijken wat er nu in jouw wereld is, kan jij de bron herleiden en begrip krijgen voor waar bepaalde emoties en klachten vandaan komen.

In het laatste deel gaat Marianne met jou de diepte in. Ze laat je door persoonlijke voorbeelden op een ander manier naar je ouders en jezelf kijken. Je krijg door hoe je eigenlijk spiegels voor elkaar bent. Ook moedigt zij je aan om verantwoordelijkheid te gaan nemen voor jouzelf, jouw patronen en blokkades te gaan doorbreken en het levensspel te gaan spelen.

Lees De ontdekkingsreis naar jezelf van Marianne Olink Kamphuis met een open hart en sta het toe je te raken. Kies waar je kan voor een meer liefdevolle houding naar jezelf. Laat je helen en ga jouw eigen liefdevolle ontdekkingsreis naar jezelf aan.

Bestel vandaag

Bestel nu en begin meteen met lezen

✅ Ebook | Ook verkrijgbaar als paperback

Na bestelling meteen beschikbaar via mail en ‘Mijn account’

CoverOntdekkingsreis4-vz   

inkijkexemplaar

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Titel

De ontdekkingsreis naar jezelf

Auteur

Marianne Olink Kamphuis

Formaat

Pagina's

162 pag.

Genre

,

Taal

ISBN

9789492632272

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De ontdekkingsreis naar jezelf (Ebook)” te beoordelen