Alle boeken van Robert Galle

Over Robert Galle

Robert Galle (1944) is al vele jaren getrouwd en heeft vier kinderen. Hij heeft jarenlang gewerkt als ingenieur en is sinds 2009 met pensioen.

Al vanaf de puberteit was hij gefascineerd door metafysica en spiritualiteit. Hij was zoekende, maar wist niet naar wat! Totdat op middelbare leeftijd zijn zoektocht in een stroomversnelling kwam.

Hij begon eerst met jarenlang dagelijks zen meditatie te doen. Maar uiteindelijk kwam hij tot de conclusie, dat hij nog niet klaar was voor het radicaal niet-rationele.

Vervolgens liet hij zich inwijden in Reiki. Eerst de eerste graad en later de tweede. Maar toen het tijd werd om voor een derde graad te gaan, besefte hij ineens, dat ook dat niet zijn weg was.

Zijn gevoel gaf hem duidelijk aan, dat hij de gebaande paden moest gaan verlaten en dat het tijd werd om zijn eigen weg te gaan uitvinden. Dat leidde hem naar spiritueel werk met kristallen, kleuren en symbolen.

Dat pad gaf hem niet alleen verzoening van ratio en spiritualiteit, maar ook uitgebreide kennis over het werken aan jezelf met behulp van kristallen. Hij kreeg ook vele bijzondere inzichten die lang niet altijd gangbaar waren, maar die naar zijn mening wel essentieel zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van een mens.

Met de tijd groeide het gevoel om die kennis te gaan delen en begon hij met schrijven. Het resultaat is een uitgebreid boek dat jou als lezer vele mogelijkheden biedt om op structurele wijze aan jezelf te werken. Ongeacht waar jij je ook bevindt op jouw eigen pad van groei.

Dit boek bevestigt nogmaals de grote mate van expertise van Robert Galle als het gaat om heilige geometrie. Pagina na pagina wordt duidelijk hoeveel tijd, aandacht en toewijding hij heeft besteed aan het werken met symbolen, kleuren en kristallen. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat hij zulke diepe inzichten en uitgebreide kennis op heldere wijze met jou kan delen. 

Robert Galle is jou voorgegaan en wijst jou als lezer de weg. Een weg die jou steeds meer leidt naar jouw Goddelijke Zelf.