fbpx
WmR-header3

Dankzij deze diensten transformeer jij jouw leven met gemak!

💠 Wil jij graag jouw deel van het transformatie en groei werk meer voorspelbaar, lichter, makkelijker en efficiënter willen maken?

💠 Wil jij leren de universele wetten effectief toe te passen zonder zelf er al te veel voor hoeven te leren?

💠  Wens jij meer in lijn te leven met jouw Ware, authentieke zelf en wil jij (nog) meer gaan leven vanuit het hart en overgave?

💠 Ben jij toe aan de volgende stap, maar weet je niet hoe?

💠 Voel jij misschien wel ten einde raad of ben jij aan het eind van al jouw krachten en zou je graag weer meer kracht, vertrouwen en veerkracht wil ervaren?

  💠 Hoop jij, dat het toch makkelijker en effectiever zou moeten kunnen zijn om jouw emotionele blokkades te doorbreken en de groei te maken die nodig is om jezelf en jouw leven te verbeteren?

  💠 Mag jouw leven van veel meer waarde zijn?

  💠 Wil jij gaan voor een leven met gezondere relaties, meer voorspoed en meer verdieping in gevoelens als liefde, rust, geluk, vertrouwen, zelfvertrouwen, passie en vitaliteit? 

💠 Zou je graag met meer gemak meer uit jouw werk en jouw leven willen halen?  

💠 Zou je willen groeien zelfs als je niet weet wat er nu speelt of wat jouw blokkade nu echt is?

💠 Ben je bereid om daarvoor eerlijk en open naar jezelf te kijken?

💠 Sta je open voor effectieve ondersteuning?

Dan heeft Walking my Revolution voor jou die diensten die jou dat helpen mogelijk te gaan maken. Dankzij het werk van Marleen te Vaanholt kan jij dit gaan doen op een wijze dat je vaak meer dan 80% van jouw transformatiewerk aan haar delegeert. Daarnaast bieden wij Marleen jou meerdere diensten die jou ongemerkt en met weinig moeite door de processen heen leiden die jou helpen om die transformatie te maken die jij nu nodig hebt.

Alle diensten overzichtellijk op een rij

Inspiratie

Laat je door (gratis) dagelijkse inspiratie helpen om ongemerkt de universele wetten toe te passen. Laat je motiveren waardoor jij de kracht en inzichten vindt om door te blijven gaan ook als het even moeilijk gaat.

Trainingen

Benut het gemak van online trainingen of jaarprogramma’s om in jouw tempo jouw verhaal  en jouw leven te transformeren. Dankzij krachtige en effectieve hulpmiddelen heb jij altijd en overal die middelen bij de hand die jij vandaag nodig hebt.

Coaching

Verdient jouw sitiatie de kracht van maatwerk? Kies dan van voor coaching, mentoring of individuele begeleiding.

Healingen

Delegeer een groot deel van jouw transformatiewerk aan de krachtige afstandshealingen van Marleen te Vaanholt. Zo kan jij met meer gemak jouw belemmerende patronen doorbreken en jouw incorrecte percepties aanpakken terwijl jij zelf bijvoorbeeld werkt, shopt of rust.

Klankhealing en Meditaties

De Meditaties en klankhealingen   van Marleen te Vaanholt zijn krachtige tools die jou de ruimte geven om op die momenten dat je het nodig hebt te werken aan jouw groei. 

Readingen & consulten

Laat je door (gratis) inspiratie helpen om ongemerkt de universele wetten toe te passen. Laat je motiveren waardoor jij de kracht en inzichten vindt om door te blijven gaan ook als het even moeilijk gaat.

Boeken

Voor tussendoor op de bank, tijdens de pauze of in de trein hebben we natuurlijk ook inspirerende en motiverende boeken voor jou.

Webinars, summits en video's

Wil jij je graag verdiepen in bepaalde onderwerpen, dan kan je kiezen voor het meedoen aan gratis webinars, deelnemen aan de online summits of video’s bekijken die jouw kijk op jouzelf, jouw mogelijkheden en jouw leven helpen verbreden.

Events

In 2022 komen er meerdere live events waar jij aan kan gaan deelnemen om je te laten informeren, inspireren of te helpen transformeren.