Diensten

Werk met gemak aan jouw persoonlijke groei

Dankzij deze diensten transformeer jij jouw leven met gemak!

๐Ÿ’  Wil jij graag jouw deel van het transformatie en persoonlijke groei meer voorspelbaar, lichter, makkelijker en efficiรซnter willen maken?

๐Ÿ’  Wil jij leren de universele wetten effectief toe te passen zonder zelf er al te veel voor hoeven te leren?

๐Ÿ’   Wens jij meer in lijn te leven met jouw Ware, authentieke zelf en wil jij (nog) meer gaan leven vanuit het hart en overgave?

๐Ÿ’  Ben jij toe aan de volgende stap, maar weet je niet hoe?

๐Ÿ’  Voel jij misschien wel ten einde raad of ben jij aan het eind van al jouw krachten en zou je graag weer meer kracht, vertrouwen en veerkracht wil ervaren?

  ๐Ÿ’  Hoop jij, dat het toch makkelijker en effectiever zou moeten kunnen zijn om jouw emotionele blokkades te doorbreken en de groei te maken die nodig is om jezelf en jouw leven te verbeteren?

  ๐Ÿ’  Mag jouw leven van veel meer waarde zijn?

  ๐Ÿ’  Wil jij gaan voor een leven met gezondere relaties, meer voorspoed en meer verdieping in gevoelens als liefde, rust, geluk, vertrouwen, zelfvertrouwen, passie en vitaliteit? 

๐Ÿ’  Zou je graag met meer gemak meer uit jouw werk en jouw leven willen halen?  

๐Ÿ’  Zou je willen groeien zelfs als je niet weet wat er nu speelt of wat jouw blokkade nu echt is?

๐Ÿ’  Ben je bereid om daarvoor eerlijk en open naar jezelf te kijken?

๐Ÿ’  Sta je open voor effectieve ondersteuning?

Dan heeft Walking my Revolution voor jou die diensten die jou dat helpen mogelijk te gaan maken. Dankzij het werk van Marleen te Vaanholt kan jij dit gaan doen op een wijze dat je vaak meer dan 80% van jouw transformatiewerk aan haar delegeert. Daarnaast bieden wij jou meerdere diensten die jou ongemerkt en met weinig moeite door de processen heen leiden die jou helpen om die transformatie te maken die jij nu nodig hebt.

Groei

verander jouw leven met deze simpele hulpmiddelen

Bij Walking my Revolution weten we als geen ander dat je dolgraag meer uit jezelf wil halen, maar dat het je te vaak aan tijd en energie ontbreekt om er echt voor te gaan. Daarom bieden wij jou verschillende opties, waarmee jij snel en effectief en op een bij jou passen wijze aan de slag kan gaan.

Meditaties

Coaching

Coaching

Trainingen

Boeken

Inspiratie

Paperback-Walking-my-Revolution2

Boek uitgeven