Inspirerende kunst met een boodschap

In het najaar van 2023 is Walking my Revolution gestart met het aanbieden van inspirerende kunst als hoogwaardige giclée reproducties. We zijn er namelijk van overtuigd dat kunst, net als dagelijkse inspiratie, boeken en edelstenen en mineralen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verhogen van je energie en je kunnen inspireren tot persoonlijke groei. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met meerdere kunstenaars en wordt in fasen een deel van hun werk opgenomen in ons aanbod.

kunstenaar Anneke de Lang - Jezus roos

Het is daarbij belangrijk dat het werk via kunstenaars tot je spreken en je echt diep kunnen raken, wanneer een werk voor jou bedoeld is. De een raakt sterk geëmotioneerd bij een werk. De andere voelt ineens alsof ze worden aangestaard en dat de persoon op het werk een boodschap voor haar heeft om meer uit zichzelf of haar leven te gaan halen.

Niet ieder werk zal iedereen aanspreken, maar als je een klik hebt met een bepaalde kunstenaar, dan zal je vaak merken, dat meerdere van hun werken tot je spreken. Voel dan welk werk voor jou het meest verschil kan gaan maken. Dat is vaak het werk dat in je hoofd blijft hangen.

We stellen je hieronder graag de kunstenaars van Walking my Revolution Publishers voor. Volg de link voor meer informatie over deze kunstenaars.

Wil je graag een van de kunstenaars een vraag stellen of interviewen? Neem dan contact met ons op.

Over de kunstenaars