Jouw Veerkrachtige Pad

Herrijs als een feniks en kies voor veerkracht, balans en geluk

Van overload naar draagkracht en balans

We leven in uitdagende tijden, waarin het leven jou op allerlei manieren veel belast en jou niet alleen overlaadt met prikkels, informatie en mogelijkheden, maar ook met allerlei verplichtingen en (opgelegde) verwachtingen waaraan je moet voldoen of denkt te moeten voldoen. Van alle kanten komen er prikkels op je af, waardoor jouw brein en jouw eigen, unieke filters overuren draaien om alles te verwerken of juist heel veel wegfilteren, omdat het niet binnen jouw kijk op de wereld valt.

Voordat je het door hebt, beland je in een vicieuze cirkel, waarin je vast blijft lopen op te weinig tijd en energie in een dag om datgene te doen wat jij eigenlijk wil doen. In plaats daarvan hopen allerlei zaken, waarvan je denkt dat je die MOET doen.

En alsof dat allemaal al niet meer dan genoeg is, brengt het leven je ook nog eens allerlei extra belastende zaken en tegenvallers als stress, ziekte, verlies en tegenslagen van jezelf en dierbaren, waardoor je soms moedeloos bij jezelf afvraagt of het nou nooit eens ophoudt.

Op het ene moment denk je net die uitdagende situatie met veel moeite overwonnen te hebben en dan komt ineens een andere tegenslag op je pad. Bijvoorbeeld het nieuws dat een van je ouders achteruitgaat en extra zorg en aandacht nodig hebben. Of je kind belandt in de pubertijd en zet zich tegen je af, net terwijl jij juist zo toe bent aan meer rust. Of je hebt zelf net keihard gewerkt aan het helen van een bepaald trauma en ontdekt dan dat een van je andere dierbaren nu in het proces zit en je wordt geconfronteerd met al die groeipijnen en niet helpende gedragingen die je zo dolgraag achter je wil laten. Of je verliest je werk, wordt opnieuw ziek ofā€¦

Soms krijg je het gevoel of er geen eind aan komt. Net als je het gevoel krijgt, dat je eindelijk aan het bijtanken bent, is daar weer het volgende.

Er lijkt altijd wel weer iets te zijn en daar kan je enorm van balen. Zelfs al bekruipt je soms het gevoel, dat die nieuwe wending binnen een hoger plan voor jouw leven past, dan nog kan het verdomd lastig zijn om jezelf altijd maar weer te herpakken en vertrouwen te blijven houden in wie je bent en wat je aankan.

Ook kan het vaak zeer moeilijk zijn om bij jezelf en in balans te blijven, doordat die omstandigheden jouw emotionele staat van zijn en jouw mindset beĆÆnvloeden. Het maakt dan ineens niet meer uit hoe positief je normaal gesproken in het leven staat, je hormonen, je vermoeidheid, de zware last en enorme druk of bij ziekte de eventuele de benodigde medicatie of behandeling ondermijnen dat. Ze zorgen voor intense en heftig schommelende emoties, neerslachtigheid en negatiever denken. Soms tot het punt dat jij je afvraagt, waar jij zelf bent gebleven. Je herkent jezelf op veel momenten niet meer in je acties, je manier van denken en doen en in wat je aankan. En dat versterkt die negatieve onderstroom in je leven juist nog meer.

Totdat jij de keuze maakt om op een andere manier in de situatie te gaan staan en jezelf de ruimte en tijd gaat gunnen om jezelf bij de hand te nemen en jezelf op een andere manier in dergelijke situaties gaat ondersteunen en bijstaan. Daarin voldoet het niet om maar Ć©Ć©n ding te veranderen. Het vraagt van jou meerdere aanpassingen en dan het liefst op zo’n manier, dat jij dit zo effectief mogelijk kan gaan doen. Je hebt immers geen tijd, zin of energie om te experimenteren en te kijken of iets je helpt. Je hebt behoefte aan bewezen manieren om jezelf op te tillen naar het niveau dat je van jezelf kent en weet dat in je zit.

Dat is nou net wat het online programma ‘Jouw Veerkrachtige Pad: Jouw ultieme pad voor veerkracht, balans en levensgeluk‘ jou gaat bieden. Dit programma geeft jou dankzij 9 modules houvast. Het helpt je bij het bepalen van jouw persoonlijke actieplan om op verschillende manieren goed voor jezelf te zorgen en voor jezelf de ruimte te creĆ«ren om bij jezelf te blijven en vreugde, rust, vertrouwen en geluk te ervaren, wat er ook in je leven speelt.

Daardoor ben je niet langer meer alleen maar aan het overleven, je kan dan ook op steeds meer momenten gaan floreren en meer je Ware Zelf blijven. Door de veelzijdige inhoud van deze training ga je ontdekken wat voor jou nu echt werkt en welk hulpmiddelen jij in een bepaalde situatie het best kan inzetten. Daardoor kan jij keer op keer uit ieder situatie herrijzen als een feniks uit haar as en jezelf steeds opnieuw uitvinden en doorgroeien naar diegene wie jij in wezen ECHT bent.

Dit gaat Jouw Veerkrachtige Pad jou brengen

Opzet van het programma

Voor het programma Jouw Veerkrachtige Pad heeft coach, healer en auteur Marleen te Vaanholt in 9 modules haar kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen om veerkrachtiger in het leven te staan. Marleen heeft namelijk zelf een veel bewogen leven achter de rug en weet uit ervaring hoe je keer op keer toch uit zeer uiteenlopende situaties als een feniks uit de as kan herrijzen en jezelf opnieuw kan uitvinden. Voor haar gevoel is Marleen in dit leven bezig aan haar vijfde leven, zo intens is zij keer op keer gegroeid en veranderd. En ook al zijn die veranderingen groot en intens, ze voelen uiteindelijk als juist en kloppend. De nieuw herrezen versie is juist een versie die veel meer recht doet aan wie zij in wezen is. En dat maakt haar ook zo gepassioneerd om verder door te groeien en jou bij te staan om dat ook te gaan ervaren.

Om dat mogelijk te maken heeft het programma Jouw Veerkrachtige Pad iedere week een thema dat op elkaar doorbouwt. Je benadert ieder onderwerp vanuit verschillende invalshoeken en gaat op meerdere lagen aan de slag. Daardoor kan jij aan jezelf werken op een wijze die bij jou en de situatie aansluit.

Het programma Jouw Veerkrachtige Pad maakt daarvoor gebruik van verschillende soorten effectieve methoden en hulpmiddelen die jou ondersteunen bij het bereiken van veerkracht en innerlijke balans. Je gaat aan de slag met behulp van:

  1. Modules met lesstof
  2. Video’s met aanvullende informatie om jou te helpen de lesstof via meerdere wijzen tot je te nemen.
  3. Praktische tools, oefeningen en strategieƫn voor stressmanagement en zelfzorg.
  4. Besloten Facebookgroep voor steun, herkenning en inspiratie tussen de sessies door.

Het programma Jouw Veerkrachtige Pad is als volgt opgebouwd:

Module 1

Uitgangssituatie en doelen

Onderzoeken van jouw huidige situatie en de impact daarvan op jezelf en je leven en het bepalen van jouw doelen.

Module 2

Emotionele blokkades

Verkrijgen van inzichten in hoe situaties en de manier waarop jij er mee omgaat jouw leven beĆÆnvloeden. Transformeren van jouw emotionele blokkades en beperkende gedachten en verhalen die jou onvoldoende recht doen.

Module 3

Healingtechnieken

Ombuigen van jouw belemmerende overtuigingen, beperkende verhalen en emotionele blokkades. Verkennen van healingtechnieken, meditaties en ademhalingsoefeningen.

Module 4

Balanceren van stemming en energieniveaus

Inzicht in de invloed van situaties, hormonen en medicijngebruik op stemming en energie. Meditaties en oefeningen om emoties en energie in balans te brengen en vitaliteit te vergroten. Praktische tips voor activiteiten, lichaamsbeweging en slaap om energieniveaus te optimaliseren.

Module 5

Overwinnen van angst en onzekerheid

Het identificeren van bronnen van angst en onzekerheid en het begrijpen van hun oorsprong. Methoden voor het loslaten van belemmerende overtuigingen en het vergroten van zelfvertrouwen.

Module 6

Emotionele balans en stressmanagement

Het ontwikkelen van emotionele intelligentie en effectieve stressmanagementvaardigheden. Het verkennen van technieken zoals mindfulness, zelfzorg en zelfregulatie van emoties. Praktische tools om stress te verminderen en emotioneel evenwicht te bevorderen.

Module 7

Overweldiging aanpakken en prioriteiten stellen

Het identificeren van bronnen van overweldiging en het ontwikkelen van strategieƫn om ermee om te gaan. Het stellen van duidelijke prioriteiten en het creƫren van een evenwichtige, dagelijkse routine.

Module 8

Versterken van Innerlijke Kracht

Het ontwikkelen van innerlijke kracht en veerkracht.

Module 9

Integratie en Voorzetten Groei

Reflectie op jouw reis van transformatie en persoonlijke groei. Het maken van jouw actieplan voor toekomstige groei en voortdurende zelfzorg.

Op jouw tempo aan de slag

je krijgt direct na het bestellen toegang tot het programma Jouw Veerkrachtige Pad en je hebt life time access. Je hebt daardoor ook automatisch toegang tot alle updates en uitbreidingen die het programma met de tijd krijgt.

De online omgeving geeft jou de ruimte om het tempo aan te passen aan jouw behoeften. Bij voorkeur doe je iedere week een module, maar als je een week te moe bent of er te veel op je agenda staat of juist een vakantie in de planning staat, dan ga je in je eigen tempo door en haal ook jij alles uit dit programma.

Dus, ben jij er klaar mee dat jouw omstandigheden jouw leven bepalen en wil jij meer grip krijgen op jouw energie, stemming, gemoedsrust en geluk, ongeacht wat het leven op je pad brengt? Ga dan vandaag nog aan de slag met Jouw Veerkrachtige Pad en ga voor een weg met meer veerkracht, meer geluksmomenten en meer zelfwaarde.

Gun jezelf de kans om ondanks alles de beste versie van jezelf te zijn!

Wil jij jouw veerkracht, geluk en emotioneel welzijn herontdekken en inzetten om meer bij je Ware Zelf te blijven, ongeacht wat het leven op je pad brengt?

Regel dan vandaag jouw toegang tot het programma “Jouw Veerkrachtige Pad” en ga direct aan de slag met jouw innerlijke reis voor een leven met meer vertrouwen, rust en geluk.

Dit [programma heeft een waarde van ā‚¬ 497, maar jij betaalt vandaag slechts

ā‚¬ 197

P.s. Met de betaaloptie In3 of Klarna termijnen regel jij zelf de betaling in 3 keer.