marleen inspireert-kracht van delen
|

MARLEEN INSPIREERT: 1 – De Kracht van Delen

Ontdek de ongekende kracht van delen in deze aflevering van MARLEEN INSPIREERT. Marleen te Vaanholt onthult haar meest persoonlijke ervaringen met seropositief zijn en kanker en hoe ze de eenzaamheid overwon. Door openheid te tonen, vond zij onverwachte steun en kracht.

Laat je meeslepen en inspireer door Marleens verhaal en leer hoe jij ook jouw lasten kunt delen om kracht te vinden.

💖De impact van een seropositieve diagnose en de rol van communicatie💖: Marleen spreekt openhartig over de emotionele uitdagingen van haar HIV+ diagnose en hoe de steun van haar zus en familie cruciaal was. Daarnaast verheldert ze hoe belangrijk goede communicatie is bij het delen van zwaar nieuws. Voel hoe haar verhaal je motiveert om de kracht te vinden in het openstellen naar je naasten.

💖De krachtige wisselwerking van delen💖: Leer van Marleens ervaringen met het aangaan van moeilijke gesprekken. Ontdek hoe het delen van jouw problemen niet alleen jou helpt, maar ook de drempel verlaagt voor anderen om hun hart te luchten. Laat je inspireren om de eerste stap te zetten en ervaar zelf de positieve dynamiek die ontstaat.

💖Persoonlijke ontwikkeling door openheid en humor💖: Marleen deelt hoe humor en authentieke communicatie haar hebben geholpen door de moeilijkste tijden. Zij onderstreept het belang van lachen en eerlijk zijn, zowel naar jezelf als naar anderen. Dit deel van haar verhaal zal je aansporen om zelfzorg serieus te nemen en om jouw lichtere kant te gebruiken als een krachtig hulpmiddel.

💖 De steunende kracht van een gemeenschap erkennen💖: Vind moed in het feit dat je niet alleen bent. Marleen spreekt over hoe het delen van haar verhaal op sociale media en met klanten een golf van steun teweegbracht. Laat je raken door haar ervaringen en begrijp dat het delen van jouw worstelingen anderen kan inspireren en een positieve invloed kan hebben op jouw eigen genezingsproces.

Sluit je aan bij Marleen en deel de reis die ze heeft afgelegd. Jouw ervaringen zijn waardevol en kunnen anderen helpen, net zoals zij jou kunnen ondersteunen. Deel en groei samen, want samen staan we sterker.

Kijk MARLEEN INSPIREERT: 1- De Kracht van Delen als vlog.

Of luister hieronder MARLEEN INSPIREERT: 1- De Kracht van Delen als podcast

👇🏼TIPS VAN MARLEEN👇🏼

Marleen te Vaanholt heeft in het kader van de kracht van delen ook een deel van haar verhaal ook gepubliceerd als boek. Dat boek ‘Walking my Revolution‘ is Engelstalig en is natuurlijk verkrijgbaar via onze uitgeverij. Bestel jouw exemplaar hier of koop het via jouw favoriete (online) boekwinkel in Nederland of België.

In de shop van Marleens uitgeverij Walking my Revolution Publishers vind je ook andere boeken die waargebeurde verhalen vertellen of die jou kunnen helpen op jouw eigen ontdekkingsreis.

Wordt jij geconfronteerd met ziekte van jezelf of dierbaren en wil je ondanks je situatie toch nog grip, balans, vitaliteit en veerkracht ervaren en zelf ook gaan ervaren wat de kracht van delen is? Maak dan gebruik van de het online programma Jouw Veerkrachtige Pad en ontdek welke hulpmiddelen bij jou passen en horen bij jouw optimale zelfzorgplan voor meer vreugde, veerkracht, vitaliteit en doorzettingsvermogen.

#MarleenInspireert #DeKrachtVanDelen #SamenSterk #obstakels #ervaringsdeskundige #hiv #diagnosedelen #kanker #eenzaamheid #burn-out #depressie #zelfzorg #openheid #krachtvanhumor #omgaanmetkanker #gripophetleven

Vergelijkbare berichten