De schilderijen van Joke Slagmolen

Over Joke Slagmolen

about

Met behulp van Joke Slagmolen’s veelzijdige mediamieke gaven en haar vele jaren ervaring in persoonlijke bewustwording heeft zij de afgelopen 30 jaar honderden mensen geholpen om zich bewust te worden van wie ze zijn. Uit eigen ervaring weet zij hoe fijn het is om het pad van bewustwording, van wie je werkelijk bent, te gaan bewandelen en om dit op een veilige manier te gaan doen.  Het heeft haar leven enorm veranderd en de meest prachtige dingen zijn op haar pad gekomen. Zoals het contact met haar spiritteam, engelen, lichtmeesters en de lichtkinderen.

In de afgelopen jaren heeft Joke Slagmolen twee prachtige boeken geschreven over haar pad van ontwikkeling en de komst van de engelen en zoveel meer. Die boeken ‘Engelen om je heen’ en ‘Engelen en meer’ heeft zij in eigen beheer uitgegeven en zijn alleen via haar eigen website te bestellen.

Een aantal jaren geleden voelde Joke Slagmolen sterk de drang om te gaan schilderen. Daardoor ontdekte zij dat ook dat een talent van haar is.

Ieder doek ontstaat bij Joke vanuit de verbinding met haar spirit team en heeft als doel een energie te creëren die helend werkt en heel vaak ook inzichtelijk werkt. Zij schildert hoe zij de engelen en lichtmeesters waarneemt en doet dit puur vanuit haar intuïtie en mediamieke gaven. Dat resulteert in unieke en bijzondere schilderijen die voor velen een helende werking hebben.

De energieën werken zelfs door nadat zij gewerkt heeft aan een doek. Joke ziet vaak later veranderingen in het schilderij die zij zelf er niet in heeft aangebracht.

Ieder schilderij heeft een betekenis en vaak komt er nog informatie bij die nog meer duidelijkheid geeft waarom iemand zich aangetrokken voelt tot een schilderij. Die informatie krijg je daarom ook als boodschap bij het schilderij of de hoogwaardige reproductie ervan.

Joke Slagmolen ziet vaak dat iemand getrokken wordt naar een schilderij en dat dit emoties geeft. Ook ervaren mensen inzichten en een helende werking ervan. Daarom voelt Joke als kunstenares de drive om haar werken met de wereld te delen. Je kan daarom van een deel van haar collectie exclusief via Walking my Revolution hoogwaardige giclée reproducties bestellen via deze pagina of in onze webshop onder de categorie Kunst.

Volg Joke Slagmolen

Wil je meer weten over wie Joke Slagmolen en haar werk? Volg haar dan op sociale media of bezoek haar eigen website: www.jokeslagmolen.com

Facebook: Joke Slagmolen

Instagram: Joke Slagmolen