Alle boeken van Anna Webbink

anna webbink

Over Anna Webbink

Anna Webbink heeft in haar leven genezing in korte tijd ervaren en schrijft over haar bijzondere ervaringen om anderen te inspireren. Ze heeft 21 jaar lang met chronische gezondheidsproblemen geworsteld, maar vond hulp en genezing via engelen en meditatie. Ze kon al haar medicijnen achterwege laten en heeft sindsdien geen gezondheidsproblemen meer gehad.

Anna Webbink moedigt anderen aan om onverwerkte emoties en trauma’s te confronteren en te verwerken, wat leidt tot zelfliefde, acceptatie, respect en een beter begrip van de realiteit. Ze is artikelen gaan schrijven over de dingen die zij leerde en meemaakte. Een selectie van deze artikelen is nu gebundeld in haar boek Kijk naar jezelf en is gericht op zelfontwikkeling. Dit boek komt meteen al in meerdere talen uit: Nederlands, Engels en Portugees.

Naast het schrijven van artikelen is zij readings en healings gaan geven. Ook coacht zij mensen. Op haar YouTube kanaal ‘A Webbink geeft zij meer uitleg over de onderwerpen uit dit boek en deel zij meditaties.

Inmiddels is Anna Webbink geëmigreerd naar Portugal, omdat God haar riep. Daar is zij nu bezig om samen met anderen een groot bedrijf op te zetten, waarin wellness centraal staat op alle fronten. Het bedrijf is gericht op een nieuwe manier van werken: iedereen krijgt kansen om te leren. Vriendelijkheid, respect en samenwerking staan hoog in het vaandel. Net als coaching, probleemoplossingen, een eerlijk salaris en veel technische innovaties gericht op de toekomst.

Anna gelooft in het verbeteren van de wereld, te beginnen bij jezelf. Ze helpt je vanuit haar missie om het beste uit je leven te halen. Omdat je het waard bent. 

Aanvullende informatie

Website

Binnenkort kan je op de website van Anna Webbink teksten en spreuken vinden, die gratis beschikbaar worden gesteld: www.krimwell.com
Persoonlijk contact met Anna Webbink is mogelijk via haar e-mail: Krimwell.AnnaWebbink@gmail.com


Sociale media

Je kunt Anna Webbink volgen via haar Facebookgroep Spirit of op Instagram en Youtube.