fbpx

Kijk naar jezelf

Paperback

Kijk naar jezelf helpt je je overtuigingen te onderzoeken en met praktische tips oude wonden te helen en met meer zelfbewustzijn en balans te leven.

17,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
 • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
 • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
 • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.

Nederlands | Paperback | Auteur: Anna Webbink | ISBN 9789492632579 | 90 pagina’s

Het boek Kijk naar Jezelf van Anna Webbink bevat korte, krachtige teksten die jou uitnodigen om bij jezelf stil te staan in het drukke leven van alledag. In eenvoudige, maar diepgaande woorden vind je reflecties over thema’s als geluk, angst, acceptatie en liefde.

Anna Webbink nodigt je uit om naar binnen te kijken, jezelf te omarmen zoals je bent en te ontdekken dat je genoeg bent. Haar teksten bieden een spiegel om je overtuigingen te onderzoeken en geven praktische tips om oude wonden te helen, opdat jij met meer zelfbewustzijn, geluk, liefde en balans in het leven kan gaan staan.

Kijk naar Jezelf geeft jou motivatie en inspiratie voor jouw zoektocht naar persoonlijke groei, balans en innerlijke rust. Laat je door Anna’s woorden inspireren en begeleiden op je reis naar zelfontdekking en zelfliefde. Leer hoe jij met kleine aanpassingen jouw beste leven kan leiden. Want dat verdien je.

Bestel nu en start binnenkort met lezen

Bestel het boek Kijk naar jezelf van Anna Webbink vandaag en het boek wordt binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd.

1 review for Kijk naar jezelf

5.00 out of 5 stars

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Kitty Terpstra (verified owner)

  Prachtig boek! Aanrader!

  ‘Kijk naar jezelf’ van Anna Webbink is een prachtig, inspirerend en motiverend boekje dat ik iedereen op het pad van bewustzijnsgroei en zelfreflectie kan aanraden. Het laat je naar binnen kijken en jezelf omarmen, precies zoals je bent. Alles mag er zijn. Het bevat heldere informatie, en tips en adviezen die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Aan de orde komen thema’s als gedachten en overtuigingen, jezelf tekort doen, ballast loslaten, geluk, contact met je lichaam, angst, zelfbeheersing, etc. Het boekje leest lekker weg. Ik vind het een ideaal boekje voor jezelf of om cadeau te doen.

Add a review

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.