Alle boeken van Hetty Ruyssenaars

Over Hetty Ruyssenaars

Hetty Ruyssenaars werkt in Goes als Homeopathisch arts en Yogadocent en heeft door de jaren heen een diep begrip ontwikkeld van de kracht van woorden, gedachten en beelden op ons welzijn. Ze voelde daardoor steeds duidelijker, dat het uitbrengen van een boek voor haar een manier was om verder gehoor te geven aan haar missie om haar vorm van helen te delen met ‘de Wijde Wereld’, een roeping die ze al in 2013 heel helder voelde.

Schrijven heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in Hetty‘s leven. Op persoonlijk vlak zowel door het schrijven van dagboeken en reisverslagen als door het maken van vertalingen uit diverse talen. Op professioneel gebied door verslaglegging en het schrijven van behandelplannen, eerst als Huisarts en vervolgens als Homeopathisch arts.

Vanaf januari 2020 kwam daar het schrijven van gedichten bij. Haar eerste rondeel met de titel ‘Verandering’ zag toen het licht en dat was het begin van een proces dat tot grote innerlijke veranderingen leidde.

Daarnaast begon ze in september 2020 met het helend tekenen en ook dat bracht haar dichter bij zichzelf. Vanaf dat moment werden de tekeningen samen met inspirerende gedichten krachtige en helende boodschappen die diep resoneerden binnen haar hart en die van vele anderen.

Met het uitgeven van haar eerste boek ‘Met Hart & Ziel’ deelt ze nu met jou haar gevoelens en inzichten uit haar eigen leven. In woord en beeld geeft zij haar eigen transformatieproces van oktober 2018 tot en met januari 2024 weer op een zodanige wijze dat ook jij wordt uitgenodigd om je te laten ‘raken’ door haar woorden en beelden. Zo zal Hetty’s innerlijke reis ook jou en vele anderen gaan inspireren tot zelfontdekking.

Kijk voor meer informatie over Hetty Ruyssenaars en haar activiteiten op haar website: www.hettyruyssenaars.nl.

Daar vind je ook de links naar sociale media en ontdek je waar je haar kunstwerken als hoogwaardige reproducties kunt verkrijgen.