fbpx

Met Hart & Ziel

Hardcover

Stap binnen in de wereld van Hetty Ruyssenaars waar woorden en beelden samensmelten tot een reis van zelfontdekking en transformatie.

25,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Hardcover | Auteur: Hetty Ruyssenaars | ISBN 9789492632593 | 110 pagina’s met tekeningen

Stap binnen in de wereld van Hetty Ruyssenaars waar woorden en beelden samensmelten tot een reis van zelfontdekking en transformatie. ‘Met Hart & Ziel’ is niet zomaar een boek. Het is een uitnodiging om mee te reizen langs 45 landschappen in woord en beeld die geïnspireerd zijn door Hetty’s eigen innerlijke veranderingen die ze doormaakte van oktober 2018 tot en met januari 2024.

De 45 intuïtieve tekeningen met bijpassende boodschappen vullen elkaar aan en versterken elkaar. Hierdoor vormt ieder werk een brug tussen de innerlijke en de uiterlijke wereld en tussen het persoonlijke en het universele. Dat nodigt jou daardoor uit om zelf te gaan voelen en er jouw eigen interpretatie aan te geven.

Ga met open houding op reis lang de pagina’s van dit boek ‘Met Hart & Ziel’. Laat je inspireren door Hetty’s werk en inzichten en geniet van haar meegroeiende tekenkunst die je op verrassende manieren weet te raken.

Maak gebruik van deze kans om stil te staan bij je eigen levensverhaal en zelf verdere stappen te zetten op jouw pad van persoonlijke transformatie. Ontdek de echo van je eigen hart en ziel in Hetty’s woorden en beelden. Beleef en geniet met Hart en Ziel.

Bestel jouw exemplaar nu

bestel vandaag het boek ‘Met Hart & Ziel’ van Hetty Ruyssenaars en start binnenkort met lezen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Met Hart & Ziel”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.