Alle boeken en meditaties van Robin Tekwelus Youngblood

Over Robin Tekwelus Youngblood

Robin Tekwelus Youngblood, Okanagon/Tsalagi, is een predikant, leraar, auteur, kunstenares en een sjamanistisch beoefenaar en healer. Ze heeft haar erfgoed jarenlang bestudeerd. Ze heeft de heilige teachings van de ouderlingen van haar eigen Indiaanse stam geleerd en van ouderlingen van Siberische, Polynesische, Aboriginal en Afrikaanse herkomst. Als een healer biedt Robin Soul Retrieval, Aura Reiniging, Kristal Healing, Soul Readings aan en snijdt ze energetische koorden door. Ook organiseert ze Medicijnwiel, Relatiewiel en Co–creatie Wiel workshops. Verder doet ze aan Medicijnwiel opstellingen en speelt ze een grote rol in Dance to Heal the Earth. Daarnaast faciliteert ze ceremonies als zweethutten en Vision Quests.

Robin is lid geweest van de Seven Generations Wisdom Council die multiculturele Wisdom Gatherings organiseerde en helpt Grootmoeder Cirkels en Councils op te richten waar ze ook maar reist. Ook is ze Ă©Ă©n van de oprichters van de Sacred Earth Council om ons in deze tijd allemaal voorwaarts te helpen middels inheemse fundamentele teachings en healing ceremonies.

Sinds 2012 heeft Robin de aarde drie keer rond gereisd en teachings en ceremonies gedeeld. Als afgestudeerde van Barbara Max Hubbard’s training ‘Agents of Conscious Evolution‘, is Robin een Gids voor het Wiel van Co-Creatie, een methode om met anderen samen te werken om een duurzame levensstijl te co-creĂ«ren die Moeder Aarde en Al haar Verwanten eren.

Robin heeft de COVID tijd gebruikt om de mensheid te helpen resetten en heeft samen met Brooke Medicine Eagle op vele locaties teachings gedeeld voor de mensheid en Aarde Moeder.

Robin is de co-auteur van Pad van de Witte Wolf. Het Engelstalige origineel wordt wereldwijd verkocht en is inmiddels al in meerdere talen verschenen net als de bijbehorende meditaties die je als audios of programma kunt aanschaffen. Ze heeft ook diverse muziek CD’s gepubliceerd. Daarnaast geeft ze nu online Sjamanistische Cursussen. Wanneer je geïnteresseerd bent, email haar dan op: whitewolfclanmother@yahoo.com

Je kunt Robin Tekwelus Youngblood ook vinden op Facebook en via haar website: www.churchoftheearth.com.