Alle boeken van Stéphane Vanden Avenne

Over Stéphane Vanden Avenne

Stéphane Vanden Avenne (1959) heeft als twintiger reeds voor zichzelf gedichten geschreven. Tijdens het ziekteproces van zijn moeder is hij opnieuw gaan schrijven. Ditmaal inspirerende teksten als troost en verwerking voor zichzelf. Het schrijven van deze teksten heeft hem sterker gemaakt. Tevens heeft dit geleid tot een bewustzijnsproces waardoor hij het verleden kan relativeren.

Uiteindelijk kan hij nu zeggen dat alles wat hij heeft meegemaakt ervoor gezorgd heeft dat hij de man is, die hij nu is geworden.

Deze evolutie wil hij nu met iedereen delen. Hij wil met het schrijven van zijn teksten mensen bewust maken van het leven, de liefde en het licht. Zo levert hij zijn bijdrage aan een betere wereld. Dit met de bedoeling dat jouw leven een positieve evolutie mag doormaken en jij in staat bent om als mens te veranderen. Zodanig dat jij als lezer deze boodschap ook verder kan overbrengen naar andere mensen. Zo kunnen wij samen evolueren naar een wereld waar de angst die er nu nog onder velen heerst, vervangen mag worden door de bron van het Licht en Liefde.

Stéphane Vanden Avenne deelt ook teksten op Facebook