fbpx

Lichtmijmeringen (Paperback)

17,50

Het boek Lichtmijmeringen is een bundel met inspirerende teksten die jou aan de hand neemt voor een ontdekkingstocht door je leven. De ene keer met overpeinzingen en tips die jou helpen meer uit jouzelf en jouw leven te halen. De andere keer doordat Stéphane Vanden Avenne ervaringen deelt uit eigen leven die zorgen voor herkenning en bewustwording.

Artikelnummer: Lichtmijmeringen-PB-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Paperback

Lichtmijmeringen leent zich bij uitstek om op gevoel een tekst te lezen op een moment dat jij behoefte hebt aan inspiratie of bezinning. Het laat het licht schijnen op situaties, gedachten en overtuigingen waar je anders makkelijk aan voorbij loopt. Ook geeft het jou mogelijkheden voor een ander invalshoek of benadering. Zo nodigt iedere tekst jou ongemerkt uit om een beter versie van jezelf te worden.

Bestel nu

Bestel de paperback Lichtmijmeringen van Stéphane Vanden Avenne vandaag en het boek wordt binnen 1-2- werkdagen verzonden.

Paperback 

✅ Binnen 1 werkdag verzonden.

✅ Verzendkosten: Normaal NL € 2,99 + BE: € 5:99. Boven de € 20 gratis verzending. maar nog tot en met 15 mei 2022 gratis verzending!

   

inkijkexemplaar

✅ Veilig betalen via Mollie betaalprovider

mollie-betalingen

Extra informatie

Titel

Lichtmijmeringen

Auteur

Stéphane Vanden Avenne

Formaat

Pagina's

132

Genre

,

Taal

ISBN

9789492632319

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lichtmijmeringen (Paperback)” te beoordelen