fbpx

Ga met de Activatie Leef in Overvloed voor een waardevoller leven

Jarenlang heeft coach en healer Marleen te Vaanholt haar succesvolle Overvloedsprogramma gegeven, maar door de sterk veranderde energieën is het nu tijd voor een andere aanpak met het healingprogramma Activatie Leef in Overvloed. Daarin ga je op met de hulp van een live activatie aan de slag met jouw blokkades op het gebied van overvloed, geld, waarde en zelfwaardering. Je gaat grote shifts maken, waardoor je:

  • meer waarde gaat zien in jezelf,
  • een toegenomen waarde gaat ervaren en
  • meer mogelijk kan maken binnen je budget.

Deze activatie is zo krachtig en diepgaand, dat je al binnen enkele dagen verschillen de genoemde verschillen gaat opmerken. Ook ontstaat er dan een nieuwe ruimte die je natuurlijk het liefst zo optimaal mogelijk wil gaan invullen en benutten. Daarom krijg je bij de activatie ook nog een opname van een live groepscoachingssessie waarin Marleen te Vaanholt waardevolle aanvullende informatie en tips deelt om meer zelfwaarde en overvloed te gaan ervaren, zodat jij precies weet wat jij zelf kan doen om een waardevoller leven te gaan leven.

Start direct met jouw speciale bonus

Bovendien krijg je direct na inschrijving al de Geld en Waarde Tracker als bonus. Daarmee krijg je meer zicht op de inkomstenstomen die jij creëert en kan jij ook bijhouden hoeveel waarde jij in je leven ontvang in de vorm van kortingen, cadeaus en dergelijke.

Meld je vandaag nog aan

Dus ben jij bereid om jouw blokkades rondom geld, overvloed, waarde en zelfwaarde met meer gemak en plezier te gaan opruimen? Regel dan nu extra voordelig jouw toegang tot het healingprogramma Activatie Leef in Overvloed.

Ook naderhand kan je de activatie gaan herhalen, wanneer jij daar behoefte aan hebt, doordat je life time acces houdt tot de opname van de activatie. Natuurlijk kan je daar ook de opname van de coachingssessie en de Geld en Waarde Tracker terug vinden.

Dit healingprogramma Activatie Leef in Overvloed heeft een waarde van € 97, maar ik vraag slechts € 33!

Dus gun jezelf vandaag die stap en ga voor die groei die jij NU mogelijk kan maken.

Activatie Leef in Overvloed

Healingprogramma

Ga met de hulp van een live activatie aan de slag met jouw blokkades op het gebied van overvloed, geld, waarde en zelfwaardering en maak grote shifts.

Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €33,00.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Activatie Leef in Overvloed”

Healingen vinden op afstand plaats. Groepshealingen op de datum van het event. Individuele healingen worden in overleg ingepland. Kijk voor meer informatie in die beschrijving.

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen

Digitale producten als trainingen, meditaties en e-boeken zijn direct naar bestelling beschikbaar via “Mijnaccount”.

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.